Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fogadtatok először...

Mikor fogadtatok először látogatót?

Figyelt kérdés
6hétig nem szeretnék, ha pedig covid lesz később sem..
2020. dec. 24. 08:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ezt hadd döntse már el az anyuka. Plane a covid közepén. Jelenleg ahol nincs baba is ertheto ha epp nem fogadnak senkit. Amúgy meg lehet h a kerdezo nem is a babat félti túl a rokokntol egyszeruen neki nem lesz erre ereje. Csaszaros voltam ami akárhogy nezzuk műtét. Na mar miat at ember ezuten par nappal nem akarna mindenkit látni. Folyik a tej faj mindened nem aludtal azt se tudod merre vagy előre. Nem marad ám le semmirol ha 2 honaposan latjak a babat először
2020. dec. 24. 22:31
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Rögtön megnézhette A családjainkbol aki akarta.
2020. dec. 25. 22:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

A covid elején született a babám, akkor még nem tudtuk mire számítsunk a vírus miatt.

2.nap ugrottak fel anyósék, hoztak nekünk pár napra főtt ételt, és kB. Fél órát voltak itt. Tesóm is hozott kaját már az első nap, de ő is max 20 percet maradt.

Legközelebb a baba 4 hetes korában találkoztunk.

2020. dec. 27. 01:27
 24/26 anonim ***** válasza:
70%

21

Én is császáros voltam, folyt a tejem és egy hétig nem is aludtam semmit,mert addig bent tartottak minket a kórházban.(sokat fogyott a fiam és be is sárgult). Ennek ellenére mire hazaértünk, egész jól bírtam magam,mivel te is tudod,a csm helye úgy gyógyul,hogy sokat mozogsz. Igazából nekem jól is jött a segítség,amíg rendberaktam magam (nyugodt zuhany,hajmosás) addig anyósom babázott. Nem fogdosták agyon,nem nyúzták,de a kiságyban simogatták,beszéltek hozzá,addig elvolt a babó. A férjem az elején nem nagyon tudott mit kezdeni vele,félt megfogni meg az egész helyzettől, mert olyan pici volt. Kellett idő,hogy belerázódjon. Anyám már a kórházban látogatott,mert ott dolgozik,így pár naposan is megfogta. Nyilván kapcsolatfüggő,de ha jó a viszony anyósékkal és ők is normálisan állnak a dologhoz akkor nagyobb segítség,mint teher. Eleinte amúgy is csak 20 percekre jöttek,mert állandóan szoptattam,kevés tejem volt,folyton ráraktam,hogy serkentse. Ennyit ki lehet bírni. Jobb ha a gyerek minél hamarabb szokja a családot, a nagyszülőket,hogy utána ha valami program van,tudjanak rá vigyázni anélkül,hogy a gyereknek idegenek legyenek és végig ordítson. A most 4 hónaposom már jól elvan anyukámmal,anyóssal is,mert sokat foglalkoztak velük. Mi meg tudtunk banki ügyet intézni,varratszedésre sem vittük,mert szerintem vírus szempontból is nagyobb rizikó bevinni a kórházba magunkal,mint a nagyira bízni.

2020. dec. 27. 09:18
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

Hát mi hetekig nem kértünk a látogatókból, nagyszülőkből SEM! Eleve nagyon nehéz terhességem volt, ez idő alatt anyósom meg nem kérdezte egyszer se, mibe segíthet, mozdulni nen bírtam már 32.héttől nyar, 36 fok, de tőlem várta volna hogy menjek hozzájuk. Koraszülött lett a baba, 35 hétre született, első bébi, hulla fáradtan kimerülve szültem császárral, örültünk hogy vége és hazamehetek, és élek császár után meg még a babát ellátni, eszembe nem jutott egy deka vendég se, púp volt mindenki a hátamra. Anyámék is. Azert hogy ott okoskodjon mindenki mit hogy kellene csinálnom, köszönöm nem kérek, anyám kettőt ilyet szól vagy bárki és 160 a vérnyomásom, én rühellem az ilyet és terhesség alatt a, sok hülye okoskodas kiakasztott. Egy koraszülött kisbaba aki még csak 5 hét múlva születne, nem való senki kezébe tutjgatni, csak az enyémbe és a férjemébe. Sógornőmék egy telefont nem eresztettek meg a 9 hónap alatt hogy hogy vagyok, vagyunk, de már azonnal jönni akartak 3 különböző körú gyerekkel, akikből egy mindig beteg, látogatni, meg be a kórházba... Kórházba is Minek??? Én mondtam hogy nem, és majd szólunk mikor lehet jönni de gyerekek nélkül egyelőre. Aztán ment a pukkadás,száj húzás, de pont nem érdekelt ki veszi zokon és mit, miért. Anyósom is a három unokájának minden szart is megvesz, ide meg egy csomag pelenka nem sok, annyit se kaptunk ajandekba. Sógornőmék ugyanez. Fennhangon várják el a három gyereknek az ajándékozást, kikövetelte novemberben is tőlünk, de ide úgy jött látogatóba, hogy egy lyukas zoknit nem hozott a babának.Aztan még 6 hét múlva se volt normális napirendünk,de engedtük hogy jojjenek 1 órára. Belementünk az őszbe

, sógornőm idejott náthásan a korrigált 2 hetes körú babához, azt hittem az epe

ram fakad, nem szólt róla, csak már mikor itt voltak. Hát nem örültünk neki, ezt meg is mondtuk hogy nem kellett volna. Pár nagy mulva olyan beteg lett a csak kis náthától a babám, hogy kórház lett a vége. Aztán engem se engedtek be hozzá, mert én is beteg lettem. Aki ezt ilyen lazán veszi meg jön a 6 hetes baromság ellen hát tegye. Szerintem 6 hetig senkinek semmi keresnivaloja nincs egy újszülött mellett, annak csakis az anyára meg apára van szüksége, nem pedig minden taknyosl látogatóra, akik hozzák viszik a bacikat. Aki meg terhesen nem volt ránk kíváncsi az ne legyen utána se, főleg ne merjen itt szabályozgatni, hogy Ő mikor jön. Én vagyok a baba szülője meg a férjem, és majd mi elődöntjük ezeket, ahogy nekünk jó és nekünk így volt jó, a többinek meg az a dolga hogy elfogadja Amúgy mindenki tehet egy szívességet.

2024. jún. 20. 09:26
 26/26 anonim ***** válasza:

25!

A betegséget a férjed is hazaviheti. Én is itthon voltam,a férjem hozta haza a covidot a munkahelyről. Meg aztán be is kell vásárolni néha. Nem élhettek üvegkalitkában..

2024. jún. 20. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!