Adnátok a Vajk nevet? (Többi lent)
Azt nem értem miért ne tudnák kimondani "külföldön"?!
Nekem tetszik, hogy nem tucatnév, viszont van egy történelmi háttere.
Nem. Egyreszt a vajkrem jut eszembe masreszt nem szeretem az osmagyar neveket..🤷♀️ ha mindenkepp magyaros nevet kene adnom akkor inkabb Istvan, Attila ilyenekben gondolkodnek.. de nem az en vilagom ez sem😅
Majusra varom a kisfiamat amugy ❤❤
Nekem nagyon tetszik.
Ha fiam lesz neki a Martin nevet szeretnénk adni
Nem tetszik.
Egyrészt nem szeretem az egy szótagú neveket, a hangzása sem tetszik, vaj jut eszembe nekem is.
Másrészt általános iskolában volt egy Vajk, aki egy bunkó, idegbeteg fa$z volt, és az jut eszembe.
Nekem nagyon tetszik.
Szerintem szép, férfias, vállalható név. És NEM fog róla senkinek a vaj az eszébe jutni. Régen a Botond névről is a bot jutott eszembe, azóta viszont annyi Botondot megismertem, hogy a botra való asszociáció egyszerűen lekopott. Akinek gondja van a magyar nevekkel, az maradjon csak az Armandónál meg a Dzsenifernél.
A Vajk névnek egyébként semmi köze az Istvánhoz.
Látom, itt is megjelentek a vallási fanatikusok, akiknek minden nem-keresztény névvel gondjuk akad.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!