Adnátok a Vajk nevet? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nektek tetszik? Mit gondoltok róla? Felmerült bennem több név is, kicsit elbizonytalanodtam, de ez eléggé tetszik. Kíváncsi vagyok a véleményetekre? Nektek tetszik a név/nem? Esetleg leírhatjátok miért igen, miért nem, mik a kedvenceitek. Stb. Én minden véleményre nyitott vagyok, ha negatív se tartsátok magatokban, de azért próbáljatok meg nem összeveszni.:)2020. dec. 23. 16:32
11/69 A kérdező kommentje:
#10 Na mondjuk igen..:)
2020. dec. 23. 16:56
12/69 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, szemely szerint a vájkál szó jut eszembe róla
13/69 anonim válasza:
Szerintem egyedi és menő. Egy Vajkot amúgy pont ismerek.
14/69 anonim válasza:
István király szelleme sétál a Balaton partján ---> partivajkrém
15/69 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint egy Brájen, Dzsasztin vagy a többi legújabb gyöngyszem
17/69 anonim válasza:
Nekem tetszik, olyan “okos” név :D legalábbis nekem egy intelligens ember képe jelenik meg a képzeletem előtt :) én szeretem a hagyományos neveket, a modern nevektől irtózok.
18/69 anonim válasza:
Én is csak a vajkrémre tudok gondolni.
19/69 anonim válasza:
Nekem elsőre fura volt hallani. Van egy kisfiú az ovinkban akit így hívnak. Vajtinak becézik. Szerintem jó név.
20/69 anonim válasza:
Tetszik a régi időket idézi fel csak bátran legyen a neve Vajk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!