Mi a véleményetek erről a Touragoo babakocsiról?
Férjemmel Touragoo és a Peg-Pérego babakocsik között vacilálunk. Touragoo kocsikat nem nagyon ismerem, olyan írjon aki tapasztalatból mondja, hogy mennyire jó, mennyire strapabíró. Húgoméknak van Peg-Pérego kocsija, nagyon szeretik, bár kicsit húzós az ára, de ha ez a Touragoo is van olyan jó, akkor lepártolnánk mellette, még olcsóbban is megúsznánk... :)
Az előző válaszolóval egyetértek, még annyival egészíteném ki, hogy nem írják a súlyát. Ez általában azt jelenti, hogy nehéz. Magát ezt a babakocsit nem ismerem.
Én saját tapasztalatomból azt tudom javasolni, hogy újszülött kocsinak ne vegyél drágát, sőt, ha én visszamehetnék az időben, egy használtat vennék. Kb. 5 hónapos volt a kislányom, amikor már megtette volna egy könnyű, fordulékony, kis helyet foglaló esernyőkocsi. Hiába volt az első kocsi is bolygókerekű és sportkocsivá alakítható, mégis nehézkesebb vele közlekedni, cipelni a lépcsőn, bepréselődni a liftbe és betuszkolni a csomagtartóba.
Sziasztok,
Elsőként a tourago-val egy esernyőre csukható babakocsi képében találkoztunk. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan volt :) nagybevásárlást belepakoltuk, kibírta, toltuk mindenen át, kibírta. Könnyű volt, nagyon szerettük. Már kinőtte a gyerek.
A második gyerekünknél a csecsemő babakocsinak már Tourago-t kerestünk. Ekkor találtuk a Touragoo Track kocsit. Használtan vettük, feleannyi mint újonnan. A mérete nagy, a súlya kicsit nehéz, de megemelhető. Ellenben nagyszerűen irányítható, félkézzel kormányozható, kisebb padkákon szó nélkül átmegy, a nagyobbakra félkézzel ráemelhető. Van fellépő a nagyobb testvérnek, ez pótolhatatlan, és nagyon jó szolgálatot tett! Ez is elpusztíthatatlan :) Már nyikorog, de ha egy 9 kilós, egy 14 kilós gyerek és a nagybevásárlás van a kocsiban, talán elfogadható, hogy nyeszeg :))
Én ajánlani tudom.
Úgy általában a Tourago márkával elégedettek vagyunk. Ez a beugró szint, de ár-érték arányban, és tartósságban jók.
üdv,
Szabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!