Mennyit hizik általában egy hét allatt 12 hetes babátok? Tápszeres vagy anyatejes?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 18:41
1/9 anonim válasza:
Anyatejes volt, 1 hónap alatt 750 grammot hízott. ez 18 deka körül van hetente.
2/9 anonim válasza:
13 hetes a lányom,hetente mérem,igy pontosan meg tudom Neked mondani,az utolsó héten 22dkg -ot hizott,most 5740gr.
Ja és nagyrészt tápszeres,nagyon keveset szopik sajnos.
3/9 A kérdező kommentje:
mert én ugy gondolom hogy kevés a tejem de amugyy ez a rögeszmém tiszta hülye vagyok 3300 mal jöttünk haza és most 6040 eddig átlagba 30 deka 25 most csak 20 dekát hiztunk mert a héten ugy érzem megcsappant a tejem és kevés neki még enne
2010. aug. 12. 19:31
4/9 anonim válasza:
6 hónapig csak anytejes lányom átlagban havi fél kilót hízott.
sz: 3950 gr
10 hetesen: 5130
11 hetesen: 5250
12 hetesen: 5310
13 hetesen: 5450
14 hetesen: 5550
Már 17 hós, 12 kg és nem fogyott el, még szopik:-))))
5/9 anonim válasza:
A második vagyok.Az én lányom se hizik már úgy mint az elején,szerintem ez természetes.Miből gondolod hogy kevés a tejed?Sír szopi után?Nekem sajna 10 nap után már tápszert kellett adni mert ilyen 20-40ml ami kijön a ciciből:-(
6/9 anonim válasza:
3 hónapos korára már majdnem megduplázta a születési súlyát. Ennél több bizonyítéka nincs annak, hogy elég a tejed. A babák általában fél éves koruk körül szoktak duplázni. Nem hízhatnak minden hónapban 1 kilókat, hiszen akkor 1 évesen 15-17 kilósak lennének, el se bírnák a saját súlyukat :)Egyébként miből gondolod, hogy kevés lenne a tejed? 3 hónaposan növekedési ugrás van, ilyenkor néhány napig sűrűbben szoktak a babák enni, hogy ezzel is növeljék a tej mennyiségét. Persze ez ösztönös, többre van szükség, sűrűbben kér, így hamar több is lesz.
7/9 A kérdező kommentje:
Mostanában sir szopi után mind a két mell kell neki oránként másféloránként cici de a tejcsi nem nagyon nő pedig már két hét után biztos kellene hatni a suru szopinak
2010. aug. 13. 06:06
8/9 anonim válasza:
Szia! Mi eddig 250-300 között híztunk, de most csak 100-at, de szerintem sok függ attól is hogy milyen az idő, illetve mikor kakilt. Nekem azt mondták a 12 hét körül lelassul a hízás. 3880 születtünk, 3680 hoztam haza, most (pont ma mértem)6770 . 12 hetes fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!