Melyiket vegyem meg 1éves fiamnak? Fisher Price Tanuló Kutyát vagy a Tanuló Macit?
Születésnapjára akarom, a család összedobja rá a pénzt.Van már neki FP. hernyója és Micimackója is mind a kettőt használja.Gondolom a kutya vagy a maci is tetszene neki.De mégis melyiket válasszam?Melyik éri meg jobban,melyiket tudná jobban kihasználni?
Az igazság az,hogy már tettem fel ezt a kérdést (válaszadás óta nem telt el 36 óra, így nem tudom kiemelni),de konkrétan nem jött rá válasz.Ismeri valaki a Tanuló Macit?Az éri meg jobban?
Holnap venném meg,mert szombaton lesz a fiam 1éves szülinapi bulija és még nincs eldöntve mi legyen?
Nem lehet kikapcsolni??? A miénk mondja, hogy "Pápá!", ha megnyomod a talpát. Aztán míg újra azt a talpát nem nyomod meg, addig nem zenél/beszél.
Hátul meg szétnyitod a pólóját, és a jobb kezedre a fehér műanyagon van egy hangerő gomb. Ha teljesen balra nyomod, elhallgat a dög. ;)
Kérdezőnek: Nekünk kutyus van, a lányom 1 éves kora óta mindennapos társ. 21 hónapos a lánykám. Nagyon szereti!
Macink nincs.
20:16 újra.
A gomb balra nyomásával teljes a hírzárlat, nem csak időszakos!
19:53as vagyok.köszi a tippet,megnyúztam és inaktiváltam a dögöt:)
Még észre sem vettem azt a kapcsolót,pedig volt már elem cserélve benne.A miénk nem mondja,hogy "pápá".Lehet,régebbi modell?
Sziasztok!
A FP kutyát ki lehet kapcsolni és le is lehet halkítani. Ha a ruháját széthúzod a hátán ott van egy kis fekete gomb, azt kell húzni. Egyébként, nálunk le se bagózza FP kutyát a kisfiam, eddig még egyszer sem játszott vele (13 hónapos).
Viszont a tv irányító, a fax gép, a laptop szuper játék lenne, ha odaadnánk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!