Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vett valaki tanuló autót...

Vett valaki tanuló autót (FP)? 1éves fiamnak vennénk szülinapjára.

Figyelt kérdés
mennyibe kerül?Most láttam 12 ezer tf-ért,most lesz jövőhéten a fiamnak az 1éves szülinapja,és megvennénk,csak kiváncsi vagyok jó-e,megéri-e,kitudják-e használni,stabil-e...stb?Ha van valakinek ilyen,a gyermekének,megirná a véleményét róla?Köszönöm.
2011. júl. 20. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk volt,igaz kislány ,de szerintem uniszex játék.Elég stabil,bár ha járni tanul vele,vigyázni kell mert gyorsabban gurul mint kéne.Egy fiúnak biztos érdekesebb,a kormányt a váltót lámpákat mindent lehet tekergetni nyomkodni.Az én lányomat annyira nem kötötte le,én már el is adtam.De mikor voltak nálunk vele koru kisfiúk, azoknak bejött.Annyiért meg főleg megéri,késöbb meg motornak is jó!
2011. júl. 20. 12:55
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm,meg is vettük:)
2011. júl. 20. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!