Szeboreás bőr? Mivel sikerült elmúlasztani?
A hajánál lévő szeboreára én ezt tudom ajánlani:
Ha még csak 3 hetes, és ezek a tünetei, akkor az nem sebhorrea. (nekem az van évek óta)
Egy 3 hetes babának, ha ilyen az arca, akkor az a tejkiütésnek nevezett jelenség. Az anyai hormonok így tisztulnak ki. Ha tápszeres a baba, akkor is, ugyanis a nevéből eredően nem a megevett anyatej miatt alakul ki.
Nyugi, 2-3 hét és elmúlik, igazi szép egészséges babaőre lesz!
Ne kend semmivel, nehogy a pólusok eltömődjenek (főleg olajjal ne).
Kitartás!
Majd írd meg, mikor múlott el:)
Azért nem semmi, hogy egy 3 hetes babának szteroidos krémet írnak fel... Nálunk a 2 gyerek és mi is ekcémásak vagyunk, van itthon mindenkinek szteroidos krémje. De nem 3 hetes volt egyiksem amikor kapta.
"Seborrhea-faggyúár A bőrfaggyúmirigyek túlzott bőrfaggyú termelésének következtében keletkező betegség. A bőrfaggyú összetétele rendellenes.
A túlzott faggyútermelés hatására elszaporodhat egy a bőrön normális esetben is megtalálható gomba. Ennek hatására a bőr hámlani kezd. Erősportolók esetén tesztoszteron-észterek alkalmazása esetén a jelenség felerősödhet. Tüneti kezelése ismert, klasszikus gombásodás elleni szerekkel. Szakorvos javaslata szükséges."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!