Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van hogy ha a baba...

Miert van hogy ha a baba megtanul felallni a kisagyban onnantol kezdve nem akar aludni?

Figyelt kérdés

Nagyon jo alvo babam van nagyon ritkan volt gondunk az egyeduli elalvassal de amiota feltud allni 4 napja azota keptelen elaludni. Ahogy leteszem mar kapaszkodik felfele es alldogalva sirdogal. Ez most mar igy marad orokre? Masok babaja is igy csinalja vagy minden baba?

9 honapos kisfiu anyukaja

2008. nov. 30. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Csstlakozom :( :( annyi különbséggel, hogy az én lányom 8 hónapos, és idáig sem aludt el könnyen. Amikor felállt, lejjebb tettük a kiságy fekvőrácsát, amit utál, és ha kézben elaltatom, akkor is felébred ha beteszem az ágyba, hisz olyan alacsonyan van. Őszintén szólva, kicsit várom, hogy "értelmesebb" legyen és mesével altathassam. Úgy talán...
2008. dec. 1. 06:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom, 7 hónapos korátol ez van sőt már egy percig sem akar a kiságyban maradni se nappal se éjjel.
2008. dec. 1. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom 11 hónapos, nem akarlak Titeket elkeseríteni, de ez attól kezdve, hogy felállt így lesz. Ő is 8 hónapos korától feláll a kiságyban, azóta legalább fél óra az altatás, egyszerűen kényszert érez, hogy amint én leteszem ő felálljon. Eljátszuk v. 20* a lefektetem és ő felkel szituációs játékot, jó estben elfárad és elalszik, de olyan is van, hogy a pelenkázóról lepakol mindent, mert az ágy mellett van és eléri, miközben én kint büszke vagyok rá, hogy milyen szépen elaludt..., aztán bemegyek és látom a szétdobált dolgokat...:-)
2008. dec. 1. 08:19
 4/5 A kérdező kommentje:
:(:(:(:( szomoru lettem. Azt hittem csak nekem van a vilagon a legjobb alvo babam:) Felnott a dragam kinyilt az ertelme:(:) ez van! Koszonom a valszokat!
2008. dec. 1. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajna nálunk is hasonló a helyzet, már szerettem volna én is itt kérdezni és néhány megnyugtató választ kapni, hogy majd elmúlik ez az állapot. A kisfiam most múlt 7 hónapos, 3 hete elkezdett mászni és szinte azzal egyidőben elkezdett felállni is, ha valamibe belekapaszkodhat azonnal felpattan. A kiságyban is... Ő is átaludta az éjszakákat 1,5 hós kora óta, de mostanában van úgy, hogy óránként fel kell kelni hozzá. Olyan is előfordult, hogy már kénytelen voltam magam mellé venni az ágyba, mert amint letettem, már próbált is felállni újra és persze sírdogált is. Nagyon elkeseredtem az előttem írtakon, de előbb-utóbb csak jobb lesz! Jó babázást mindenkinek!
2008. dec. 1. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!