Körbekeríted, elbarikádozod a babádat? Vagy szabadon "garázdálkodhat" a lakásban?
6 hónapos a kisfiam,hamar kezdte a mászást és nagyon ügyes.Utálom elbarikádozni,ráadásul nem lehet így elférni a lakásban.De több okból sem merem megszüntetni a "karantént".
1.Ici-pici a lakás,egyszerűen lehetetlen bababiztossá tenni.
2.Nem tudok mindenhová szőnyeget rakni,ő pedig egy szál body-ban flangál.Pár "lépés" és már kint is van a konyhában,ahol van szőnyeg,de nem fedi be a konyha nagy részét.Félek,hogy megfázik.
3.Félek,hogy megüti magát,habár tudom,ezzel kénytelen leszek megbarátkozni...
4.Már nagyon fárasztó folyton le-,és felszedni mindent a földről,ha porszívóznék,vagy bevinném a kiskádat,ha jön valaki le tudjon ülni,meg ilyesmi...
Most úgy van,hogy le van terítve egy paplan a szőnyegre a szobában,körbe van barikádozva díszpárnákkal,nagy hangfalakkal (amik nincsenek üzemeltetve,tehát nem tudják megrázni a gyereket),viszont így nem lehet egy lépést sem tenni a szobában.Ti it tennétek?Karantén vagy nem karantén,az itt a kérdés... ☺
És még valami!Kaptunk egy bébikompot.Beletehetem?Viszonylag ügyesen ül már,és ha fogom a derekát vagy a hóna alatt,akkor folyton sétál,nem lehet lelőni.Szóval TALÁN ez lehet a megoldás ebben a pici lakásban...Segítsetek légyszi!Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM!
Enyém télen-tavasszla mászott de mindig is ráengedtük a járólapra, sosem lett tőle beteg. És sosem barikádoztunk. sosem volt járókában, max. annyi hogy a virágok fentebb vannak, semmi nincs előle zárva, kivéve a tisztítószeres szekrény. Nálam nyugodtan kipakolhatta az edényes szekrényt, a szárazárusat is. Minden tészta, minden zacskó (pl. lencse stb) zárva van műanyag kapcsokkal nálam, nyugodtan pakolászhat...
addig is legalább elvan és haladok a munkámmal.
Az én kisfiam soha sem tűrte meg a kiságyat, ezért nem is próbálkoztam járókával sem.
Ő már 5.5 hónaposan állt, és 10 hónaposan elkezdett menni, mivel engedtük, hogy azt csináljon amit akar. Bár nekem szerencsém van, mert a konyhából ki tudom zárni és a virágokat kellett csak feljebb pakolni. Néhány szekrényt leragasztottam széles cellux-al, de egyébként bárhol garázdálkodhatott.
De ha nagy a csend, akkor mindenféleképpen meg kell nézni, hogy mit csinál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!