Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos kisfiamnak most...

5 hónapos kisfiamnak most lesz a névnapja! Eljön a család, szombaton délután! Nem azért mert annyira érti hogy mi történik hanem mert nálunk ez a szokás! Mondtuk nem csinálunk húúú de nagy kaját! De mégis mi legyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 08:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell semmi extra díszítés.

Kajának délutánra én nem csinálnék két fogást. Elvileg már ebéd után mennek. Egy hidegtál,pl. orosz hússaláta szépen feltálalva, stafánia szelettel vagy töltött hússal,esetleg töltött csirkecombbal.

2010. aug. 12. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, attól függ, hogy ebédelnek-e otthon. Nálunk gyakran előfordul, hogy 3-4 óra körül van ebéd, mert eleve később reggelizünk, és délben - egy órakor még nem vagyunk éhesek.

Szóval ha nem ebédre jönnek, akkor én sem kerítenék nagy feneket neki.

Akkor pl. csinálhatsz egy jó kis tésztasalátát (nálunk imádja mindenki). Kifőzöl 1 zacsi csigatésztát, aztán 1 almát, 20 dkg gépsonkát és 15 dkg trappista sajtot, 1 piros kaliforniai paprikát felkockázol, tejfölt, majonézt, ketchupot összekeversz kevés sóval, és az egészet rázuttyantod a tésztára. Hozzá sima vajon sült serpenyős csirkemellet, vagy fasírtgolyót, esetleg tepsis sült csirkecombot tálalsz. Nagyon laktató ám!

Desszertnek még mindig mehet a fagyi. :)

2010. aug. 12. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!