Szinte semmit nem hízik a 2 hetes baba, de az a lényeg, hogy ne cumiból kapja a tápszert. Normálisak az emberek?
Úgy felhúztam magam, hogy csak na. Az unokahúgom most szült 2 hete, elég kicsi a baba még abból fogyott is és most van a születési súlyánál 2700g. Semmi teje, de erőltetik. A gyerek óránként fent van éjjel, nappal és teljesen kivannak. Az okos védőnő azt mondta, hogy pótoljanak tápszerrel, de csak KISKANÁLBÓL adják nehogy a gyerek leszokjon a ciciről. Amiben ugyan nincs semmi, de le ne szokjon. A gyerekbe 20ml-t lapátolnak 2 óránként, de mire ez megvan a kislány olyan fáradt, hogy elalszik nem bír többet. Annyira idegesít, hogy éhezik a gyerek, hogy napok óta nem alszok, mit tegyek? Nem vagyunk rosszba, de azért nem olyan haveri a viszony, hogy megmondhassam a magamét nekik.
A védőnő is nagyon hibás, legszívesebben nem adnék neki enni 2 hétig csak kiskanálból majd megnézném a fejét.
Szóval mihez kezdjek?
Egyetértek Banyucival! Én is tehettem bármit (fejtem, többször cicizett), akkor se lett több és jobb a tejem, ugyanis nekem tiszta vizes volt. A baba nem hízott így muszáj volt tápszerezni, de legalább így tuti hízik és fejlődik, nem pedig kínlódik a cicivel!
Ha nincs tej, és nem is elég tápláló, akkor bármit tehetünk, nem lesz jobb.
Számomra hihetetlen, hogy egyesek lenézik azokat az anyákat, akik nem tudnak szoptatni. Nem az a legfonotsabb, hogy a gyerek fejlődjön és egyen rendesen?
És kedves kérdező igenis állj oda és mond meg az unokahugodnak, hogy adjon a babának enni!!!!!!!!
Lehet kapni olyan cumisüveget aminek mellbimbó alakú a cumi része.Nekem is igy volt 10 napig szinte éhezett a gyerek,semmit nem hizott,viszont nem is sírt a kaja után szegénykém.10.napon kérdeztem én rá hogy hadd adjak neki tápszert,mondta a védőnő ok,de csak kanálból,vagy pohárból itassam.Ahogy elment elkezdtük etetni a gyereket,aki majd megfulladt ,mert pohárból adtam volna neki a tápszert,orrán száján jött.Akkor ment el a férjem venni ilyen cumisüveget(mam),és azóta abból kapja mai napig,előtte szopcsizik,amennyi van,utána jön a cumisüveg.
Ne hagyd annyiban,ha cumisüvegezik,akkor sem szokik el a cicitől.
Szia! Mi ma vagyunk 1 hónaposak, babám 2500-al született, így már a klinikán is kapott tápot a cici után, de így is 2300-ra fogyott. Nekem az elején kevés volt a tejem így cici után otthon jött a tápszer és cumisüvegből!, a gyerek nem szokott le a ciciről. Kb. 1 hétig kellett a pótlás. Mecsek tejszaporítót ittam, lehet ezért de beindult a tejem szerencsére.2. hétre visszanyerte a születési súlyt.
Nekem a babám a 2 óránkénti evést sem bírta, nagyon fáradt volt tőle, és csak nyűglődött.
Az unokahúgodnak, mond meg hogy kérdezzenek/nézzenek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!