Rá lehet szoktatni a babát, hogy picit ellegyen a járókában?
Rakd bele, amikor jókedvű, kipihent, és adj neki valami új, érdekes játékot. Ülj le mellé a rács túloldalán és úgy játsszatok pár percet, aztán vedd ki.Legyen minden nap egy rövid idő, amit a járókában tölt, és ha egy mód van rá, intézd úgy, hogy ott jól érezze magát, ne várd meg, hogy már unatkozzon, esetleg sírni kezdjen.
Ha már picit nagyobb (egy év körüli), lehet néhány játék, amivel csak a járókában játszhat. Ez is segít megőrizni a hely varázsát.
Koran kell kezdeni,mert amikor kuszik maszik, mar nem erti h miert korlatozod.
En meg akkor szokattam bele oket, amikor csak haton fekve kalimpaltak. Igy akkor is ultek benne fel orat/ orat amikor amugy mar felalltak. Foztem, kozben ok elmolyoltak a jatekokkal a konyhaban biztonsagosan.
Hát nem tudom. Én is úgy voltam vele, hogy korán elkezdem, nem akkor, amikor már kúszik-mászik, hogy időben megszokja. Nem is volt vele gondja, sőt szerette addig, amíg el nem kezdett mászni, onnantól ordított benne. :) Ennyit a korai szoktatásról.
Persze lehet, hogy másoknak bejön, de az biztos, hogy nem garantálható így sem az eredmény.
3-4 vagyok
5os ezt csalodottan veszem most 😂 remeltem hogy igy konnyebb lesz ha odaszokik
Szerintem gyerekfüggő. Nekünk nem volt járóka, de ha olyat csináltam, amihez nagyon nem kellett volna láb alatt lennie a kicsinek, beleraktam a rácsos ágyba, mondtam is neki, hogy játsszon picit és mindjárt kiveszem. Mindig elvolt. Persze adtam neki játékot, és ezek ilyen nagyon max 10 percek voltak. (Hajmosás, tészta leszűrése, sütő nyitogatás, stb.)
De el tudom képzelni, hogy van olyan gyerek, akivel nem működött volna a mutatvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!