Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehurrognak majd a dokik, ha...

Lehurrognak majd a dokik, ha a csípő UH kontrollra kenguruban viszem a közel 3hónapos babám?

Figyelt kérdés
éjjel nappal terpeszt kell hordania,mert kicsit éretlen a csípője,és sajnos a babakocsi nem fér fel a buszra,autónk meg apánál lesz.
2010. aug. 11. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vidd nyugodtan ebbe a babád, nekem is ilyen van.

Ezt a fajtát, lehet valahogy félig fekvő helyzetbe is állítani és úgy hordozni a babát benne, csak én nem jöttem rá hogyan kell, így még nem tettem bele a fiamat. Én még várok egy hónapot a kenguruzással, mert ahogy tartom a kezembe még sokszor felvesz egy S-alakot vagyis még annyira még nem érett a kenguruzásra a gerince.

De a lányomat már ilyenkor simán vittem egy sokkal egyszerűbb kenguruba és csak télen vettem meg ezt a fajtát!

Ja nekem is a lányomnál az ortopéd sebész a kengurut javasolta a kötött csípőjére, ha éppen nem volt rajta a terpeszpelus, említette a kendőt is, de én attól félek:(!

Én kenguru párti vagyok.

Üdv egy 26,5 hónapos Nagylány és egy 3,5 hónapos Kisfiú Anyukája.

2010. aug. 12. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az ilyen kengurukat miért tiltották még be Európában.

"nem állok úgy" Ehhez képest ez a kenguru 20.000 Ft-ba kerül. Én babakocsira se tudtam ennyi pénz kiadni, tényleg nem állok úgy, autónk sincsen, mert nem engedhetjük meg magunknak. Az én mei taim 6500 Ft-ba került. Ennyi pénzből már igazán vehettél volna egy ilyet: [link] Ez is drága, de legalább egészséges, ha nem is brendonos.

No mindegy, nem kötekedni akarok, csak szóltam, a baba érdekében.

2010. aug. 12. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Én babaerszényt varrattam saját méretemre a vaterán,vagy teszveszen..
2010. aug. 12. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:
megsúgom,mi ezt úgy kaptuk-használtan-.
2010. aug. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!