Lehurrognak majd a dokik, ha a csípő UH kontrollra kenguruban viszem a közel 3hónapos babám?
Szia!
Szerintem vidd nyugodtan ebbe a babád, nekem is ilyen van.
Ezt a fajtát, lehet valahogy félig fekvő helyzetbe is állítani és úgy hordozni a babát benne, csak én nem jöttem rá hogyan kell, így még nem tettem bele a fiamat. Én még várok egy hónapot a kenguruzással, mert ahogy tartom a kezembe még sokszor felvesz egy S-alakot vagyis még annyira még nem érett a kenguruzásra a gerince.
De a lányomat már ilyenkor simán vittem egy sokkal egyszerűbb kenguruba és csak télen vettem meg ezt a fajtát!
Ja nekem is a lányomnál az ortopéd sebész a kengurut javasolta a kötött csípőjére, ha éppen nem volt rajta a terpeszpelus, említette a kendőt is, de én attól félek:(!
Én kenguru párti vagyok.
Üdv egy 26,5 hónapos Nagylány és egy 3,5 hónapos Kisfiú Anyukája.
Nem tudom, az ilyen kengurukat miért tiltották még be Európában.
"nem állok úgy" Ehhez képest ez a kenguru 20.000 Ft-ba kerül. Én babakocsira se tudtam ennyi pénz kiadni, tényleg nem állok úgy, autónk sincsen, mert nem engedhetjük meg magunknak. Az én mei taim 6500 Ft-ba került. Ennyi pénzből már igazán vehettél volna egy ilyet: [link] Ez is drága, de legalább egészséges, ha nem is brendonos.
No mindegy, nem kötekedni akarok, csak szóltam, a baba érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!