Lehurrognak majd a dokik, ha a csípő UH kontrollra kenguruban viszem a közel 3hónapos babám?
Mert látják?Nem csak a pucér lurkóra vetnek pillantást felségék?
Attól függ,milyen kenguru.A hordozókendők jobbak.Szerintem.
nem hinném, úgyis ki kell venned belőle. a legtöbb ilyen helyen van a folyosón is pelenkázó, hogy pl télen a nagyja ruhát már ott le lehessen venni róluk, ne a rendelőben menjen ezzel az idő.
én egyébként kendőben vittem, és még meg is dicsért az asszisztens, amikor kinézett, hogy milyen szép terpeszben van a baba lába:)
Off.
Nem tudom, de azt igen, hogy a kenguru több szempontból is ártalmas. Csípőnek, gerincnek, a te hátadnak. Nem akarom szétoffolni a kérdésed, de ha érdekel valami jobb alternatíva írj privit nyugodtan.
A kenguruban csípőből lóg a lába, és az ülepén ül. ha kifelé fordíytva viszed, akkor még homorítania is kell, azaz a gerincét is rendellenes helyzetbe kényszeríted. Rossza csípőjének is, a gerincének is. Se gyógytornász, se ortopéd szakorvos nem javasolja. Én nem állítanék be kenguruval pont csípőszűrésre, pláne ha éretlen a csípője.
A kendő és az ázsiai típusú hordozók (pl mei tai, csatos hordozók) viszont biztosítják a megfelelő terpesztartást és a csípő egészséges fejlődését. Egy mei tai semmivel se drágább, mint egy kenguru.
Nem dicsekvés, csak megjegyzem: én mei taiban vittem a fiamat, mert leszoktunk a babakocsiról. Csak rámnézett az orvos, és már mondta is: ez biztosítja a megfelelő terpeszt, és nem írt fel terpeszpelenkát, mert ez ugyanolyan jó.
OFF
Én is le lettem hurrogva, mondván, hogy ma ezt mondanak az ortopéd orvosok, holnap azt.
ON
Nekem kötött csípőjű volt a babám, és az ortopéd orvos kifejezetten javasolta a kengurut, olyat, ami tartja a hátát, és mivel a terpeszpelusban is szét van feszítve a lába, a kenguru ugyanazt a célt szolgálta.
Semmi baja, és a csípője is rendbe jött már azóta.
köszi a megosztó válaszokat.de akkor sem tudok mást tenni.most ezért nem veszek egy kendőt,vagy mei tai-t,mert nem állok úgy,autót meg ki ad kölcsön a mai világban?!
na nekem ilyen kengurum van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!