Aki egy ágyban aludt a babájával, hogyan/mikor szokott át saját ágyba?
Volt egy elvem, kb egész pici korom óra, hogy nem fog a babám velem egy ágyban aludni...feladtam :D
6 hónapos, eleinte tök jól alut kiságyban, csak reggel 6 körül tettem át közénk, hogy ott még tovabb tudjunk aludni. Most már az a helyzet, hogy elaludni szépen elalszik az esti szopi közben, berakom a kiságyba, gyönyörűen elalszik. Aztán egy honapja kb valami nagyon elromlott. Éjjel 2x kelt, 2kor és hajnali 4-kor. 2-kor szépen vissza tudtam rakni, de már hajnalban nem, mert csak nyujtózkodott, keresett a kezeivel, mocorgott, szemét dörzsölte, stb stb, majd sirt. Na és ez addig fajult, hogy mostanra már a legelső ejjeli szopi utan SEM tudom visszarakni a kiságyba :( Már próbáltam mindent, volt hogy két órán át probalkoztam, mindhiába. Fog ez még változni? Lehet csak egy ilyen korszak és altassam nyugodtan köztünk? Csak ugy en nem alszom, mert nem férek el :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!