Recsegnek- ropognak az izuletei?
Figyelt kérdés
5hetes babamnak 3napja a semmibol elkezdtek recsegni az izuletei, mindenhol, valla, labfeje, kezfeje terde. Normalis ez? Emlekeim szerint volt ilyen a tobbi gyermekemnek is, de az 7-9eve volt es nem vagyok biztos benne.2020. nov. 27. 08:10
1/4 anonim 

válasza:

A gyermek orvost, vagy védőnőt érdemesebb erről kérdezni szerintem. Nekem legalábbis az lenne az első gondolatom.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos gyerekdoki heti 3 delelott van es idopontos. Gondoltam ha 10en irjak itt h nekik is, akkor nem varok 2hetet h gyerekdoki is megerositse. Vedono 3x jott es elbucsuzott h eddig tartott a munkaja. Kulfoldon elunk.
2020. nov. 27. 11:57
3/4 anonim 

válasza:

Ekkora babánál normális. Az enyémmel is ez volt. Én megkérdeztem az orvost és azt mondta nem gond, majd elmúlik. És tényleg elmúlt, de azt már nem tudom, hogy mikor.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi!
2020. nov. 27. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!