Cumi ellen vagy mellette?
Le szeretném szögezni hogy nem veszekedést szeretnék indítani. Egyenlőre nem írnám le hogy én mit gondolok, mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok. Kérlek titeket hogy kultúráltan fogalmazzatok, és senki ne essen a másiknak a véleménye miatt. Köszönöm!
Ti adtatok/adnátok cumit a babá(i)toknak?
Én sem akartam cumit adni a babának. Aztán amikor nagyon kivoltam a babasírástól, a férjem vett egy cumit, hogy akkor ezt most kipróbáljuk. Én továbbra sem akartam, de a gyereknek bejött. A második gyereket már minden lelkiismeret furdalás nélkül "dugaszoltam el". :D
Így visszatekintve nem kell démonizálni a cumit. Nincs azzal semmi baj, ha egy kisbaba cumizik.
Elvből nem
Egyik gyerekem sem cumis..
Pedig az egyiknak az elvek sutbadobásával tömködtem már 🙈
De az meg kiesett a szájából
Fél nap után kidobtam
25.! Nekem is egyértelműnek tűnt... Míg nem tolták a műtőbe 7 hónaposan.
2 évig szoptattam, igény szerint.
Nem zavart be a cumi egyáltalán. Pedig nála hagytuk a rengeteg kórházi bentlét miatt (3 év alatt cirka 2 hónapot voltunk bent. Mindig 1-1 hetet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!