szeretném meglepni valamivel a barátnőmet és 10 hónapos kislányát(régóta nem láttam őket)őt hiába kérdezem mindig azt mondja h magammal:) ruha kilőve mert sok van neki,pelenka sem kell és semmi ilyesmi,ha játék lenne az mi legyen?plüss ne
2010. aug. 11. 09:04
1/9 anonim válasza:
Haba játékboltból kaptunk kockákat. 4db más színűek, anyagúak és mind a 4 más hangot ad ki. Nagyon szereti a kisfia. Rágja, kapirgálja, ha építek belőle eldönti. Készségfejlesztő. Nem olcsó, de nem megy tönkre és nem káros az egészségére.
2010. aug. 11. 09:07
2/9 anonim válasza:
Bármit, ami világít, villog, sípol, dudál... :) Kisfiam ezekért van oda.
Illetve most kezdték el érdekelni a formabedobók, színes építő kockák, építő tornyok.
Játék babakocsi, lányom belekapaszkod a felállt tolta, most meg már babázik. Járássegítő, tescoban 5000 kb. Van rajta zongora telefon meg tekerő pörgethető izé, zenél világít, hasznos és sokáig lekötik rajta a játékok!
2010. aug. 11. 09:22
5/9 A kérdező kommentje:
és ti minek örülnétek? mint anyuka....csak őszintén:)
2010. aug. 11. 09:37
6/9 anonim válasza:
Lidl-ben lehet kapni dobozos színes fa építőkockákat, 3000 Ft-ba kerül, a doboz tetején formabedobó van. Most kértem az egyik nagyitól, hogy vegyen azt a kisfiamnak. :)
2010. aug. 11. 09:49
7/9 anonim válasza:
lehet hogy én leszek a kakukktojás de én a sajátkezü ajándéknak örülök amit nem vett valahol hanem kitalálta és elkészitette.
a barátnőm lányának szoktam én is küldeni hajpántot meg kis feliratozott dobozkát a nevével amibe teszek apróságokat pl. fa betüket vettem neki a szobája ajtajára eddig mert még ő is kicsi.
egy másik b.nőmnek a kislánya szobájába készitettem papirból kis kukacot korongokból állt azokba volt irva a baba neve meg szélcsengőt ilyesmit.
2010. aug. 11. 09:57
8/9 A kérdező kommentje:
tényleg szépek a saját készítésű dolgok és tényleg személyesebbek de én olyasmit szeretnék ami hasznos és segíti a kicsi fejlődését
2010. aug. 11. 10:33
9/9 anonim válasza:
Bármilyen világító, zörgő, zenélő kütyü, vagy valamilyen formaevő játék. Bemész egy játékboltba, ezerféle van. Ilyen korban kezdik el használni a formaevőt, annál kevés jobb készségfejlesztő van szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!