10 hónapos és van egy torony építő játéka. Lényegében a színes karikákat kellene egymásra helyezni, ő meg csak agresszív és össze vissza dobálja őket... Ezt már kellene tudnia?
Kérdező, ha nem vagy troll, akkor nézz utána a korai fejlesztésnek, mert könnyen lehet, hogy jószándékból egy teljesítménykényszeres, önbizalomhiányos, kreativitásban nem túl jó gyereket nevelsz a sok fejlesztéssel.
2020. nov. 23. 21:22
33/42 anonim válasza:
A fiam 10 hónaposan felrakta eut a gyűrűpiramist, a lányom 1,5 évesen tudta tévesztésnélkül felrakni. Minden gyerek más.
2020. nov. 23. 21:39
34/42 A kérdező kommentje:
Nem hogy tevesztes nélkül nem rakja rá, hanem ha a kezébe adom se teszi rá... De most már mindegy. Megnyugodtam, elfogadtam, azt hiszem inkább velem van a baj... Majd fejlődik a saját ütemében.
2020. nov. 23. 21:44
35/42 anonim válasza:
Nem buta, csak nem érdekli. A gyerek ilyen korban még csak a környezetét rendezi, nem feltétlenül logikázó. Mad rájön mire való :)
2020. nov. 23. 21:49
36/42 anonim válasza:
"Lehet túl keveset foglalkozok vele..."
Szerintem meg inkább túl sokat. Hagyni kéne a gyereket a saát tempójában fejlődni és nem csesztetni egész nap. Már most kezded tönkrevágni az önbecsülését, olyan megfelelési kényszeres görcsöt fogsz "nevelni" belőle, hogy a fal adja a másikat. Állj le ezzel a hülyeségel, MOST!
2020. nov. 23. 22:24
37/42 anonim válasza:
Egy ejkora gyereket nem lehet fejleszteni úgy, ahogy te gondolod..
Egyébként a túl nagy elvàrásokkal baromira hátráltatbi figod a későbbi előmenetelét.
A 9 hónaposom érdeklődve forgatja...
De ha valamit nagyon akar és nem megy, akkor eldobálja
2020. nov. 23. 22:24
38/42 anonim válasza:
Ez a kérdés most... Ő... Mivan??
2020. nov. 23. 23:04
39/42 anonim válasza:
10 hónapos a gyereked, de már óvó néni jár fejleszteni.
Az én gyerekem ennyi idősen még csak állt meg ült és mesekönyvet lapozgatott.
Lehet,hogy nem ideális kor meg a fejlesztésre ez a 10 hónapos időszak?
Hová sietsz vele?
A saját maximalizmusodat vetited ki a gyerekre, ez nem jo neki ,téged pedig frusztrálttá tesz,mert nem azt csinálja 10 hónaposan amit elvarsz tőle.
Mi lesz később?
2020. nov. 24. 06:04
40/42 anonim válasza:
Kérdező, most ne haragudj, de jó nagy hülye vagy. Ha nem tudsz angolul anyanyelvi szinten (pl laktál kint legalább 1,5 évet) akkor ne bszd már el a gyerek esetében az angolt (nem, a B2es vizsga nem az, sok helyen a C1 is jó poénnak). Egy előadáson mondta egy pszichológus (nem emlékszem sajnos hogy ki), hogy a gyereket meg kell tanítani "unatkozni". Játsszon ahogy akar, nem kell neki fejlesztő meg apámfsza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!