8 fokban mit adtok az 1 év alattira kintre?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Téli overált
Őszi overált
24 szavazat
1/7 anonim válasza:
Overált 0 fok vagy az alatt adok. Addig őszi cucc.
2/7 anonim válasza:
8 fokban téli overál??? Megsülne. 0 fok alatt adok én is, alá rövidpóló+vékony felsővel és harisnyával...
3/7 anonim válasza:
Átmenetit, de nem feltétlenül overált. Farmer, body, átmeneti kabát. Azért, mert egy kabátot könnyebb levenni, mint egy overált, amikor a nagyobbért megyek.
4/7 anonim válasza:
Téli kabátot.
8 hónapos, itthon melegítő nadrágban van, rövid ujju body+hosszu ujju póló. (hideg a padló, ő meg csúszik-mászik).
Amikor elindulunk, erre ráadom a téli kabátot, a babakocsin meg lábszák van, így lentre marad a sima gatyó.
5/7 anonim válasza:
A benti ruhájara egy kabátot (nem az a brutál vastag de azért meleg), a lábát betakarom egy takaroval. Ha nagyon hideg van vagy fúj a szél meg egy hosszú ujjú felsőt /vékony pulcsit raadok. Sapkabol még nem a premes vastagot, de olyat ami takarja a fülét. Szerintem a vastag téli ovaralban izzadna, átmeneti overalt nem vettem.
6/7 anonim válasza:
Téli kabátok, overallok közt is van különbség... Nem tudom minek kell lepontozni másokat, akik a kérdésre válaszolnak.
7/7 anonim válasza:
Mert itt az a divat hogy 1 fokban kint úgy kell oltoztetni, mintha napsütéses, ősz lenne.
Azért ha huzamosabb ideig vagyunk kint, elég hideg van!
Overalban setal a picur, alatta sima atléta body, pulcsi, nadrag.
11 honapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!