Be lehet állítani a videókártyát 60 fok alattira?
Figyelt kérdés
videókártyát szeretnék venni a 2-3 ventillátoros kártyák nem férnek be a gépbe vennék rá egy coolermaster hűtőt alátámasztással valahogy rászerkesztem a zaj nem számít
2017. jan. 3. 10:04
1/7 anonim válasza:
Nyilván nem a hőmérsékletet állítod, hanem a hőmérsékletet befolyásoló körülményeket. Így elérheted, hogy 60 fok alatt legyen, más kérdés, hogy milyen áron.
2/7 anonim válasza:
Most ezt nem értem.
A kártya 60 fok alatt üzemel normális körülmények közt.
Amennyiben a ház hűtése rossz akkor kúszik fel a hőmérséklet.Te egy hűtőt akarsz venni és barkácsolni amikor ugyanannyi pénzből vehetnél egy jól szellőző házat is amibe esetleg beférne a nagyobb kártya és még új design is jönne.
Költözz át egy másik házba és begyél bele 2-3 ventilátoros kártyát.
3/7 anonim válasza:
70-80C-től sem lesz baja terhelés alatt (GPU esetén ez még elég normális határérték), nem kell ennyire rágyúrni a 60C alatti értékekre. Igen a ház szellőzése is sokat számíthat a GPU hűtése mellett.
4/7 A kérdező kommentje:
a ház a legkissebb gond az alaplapba egy csómó minden be van dugva ottvannak sata kábelek usb3.0 ha nem lennének ott a kábelek még be lehetne játszani egy 30 centis kártyát is
2017. jan. 3. 10:42
5/7 anonim válasza:
Igaz. Egy kártya üzemi hőmérséklete nem 40fok. Többet ártasz, ha össze-vissza ugrál a hőmérséklete, mint hogy órákon át 70 fokon fut. Nem véletlenül van a passzív hűtés. Általános iskola fizika.
6/7 anonim válasza:
Miért szeretnéd hogy ne menjen 60 fok fölé? Referencia hűtővel rendszerint 80 alatt nincs egyik sem(az 1080 is felment 83-85 fok környékére a pcsányi fogyasztásával), és habár a 80 nem kimondottan hűvös, de baja attól sem lesz, huzamosabb használat után sem.
7/7 A kérdező kommentje:
5# ha innen nézzük a dolgot akkor érdemes rátenni a nagyobb hűtőt igazából nem játékra kell nem akarok overclockolni a megbízhatóságán szeretnék javítani mert nem telik quadrora lehet hülyén hangzik de máshogy nem tudom megoldani meg azt hallottam hogy a nagy kártya nehéz és meghajlik de azt is alá lehet támasztani
2017. jan. 4. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!