Miért veszik meg a járássegítőt, ha előbb-utóbb úgyis járni fog a baba?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 12:34
1/8 anonim válasza:
Mi például úgy kaptuk ajándékba, de a lányom sokáig nem is foglalkozott vele. Sokáig nem akart elindulni, már 15-16 hónapos volt, de semmi jelét nem mutatta a járásnak. Akkor vettem neki egy járássegítő babakocsit, mert volt egy babája és azt nagyon szerette. Gondoltam, had tologassa, és talán így segít a járásban is. Azt szerette és viszonylag sokat használta is.
2/8 anonim válasza:
Ez jó kérdés:)Sose vettem,kompot sem,mind a három nagy már és járnak:) A kicsi még nem tart ott..
3/8 anonim válasza:
És az összes többit miért veszed meg? Duplo, kockák, formabedobo, csörgő? Van amivel csak pár hónapot játszik. Én azért vettem járássegitöt, mert a lányomnak nagyon tetszett a játszóházban, így vettem egyet használtan, aztán megtanult járni és többet rá se nézett, minden gyerekjátéknak ez a sorsa.
4/8 anonim válasza:
A járássegítő nem azért van, hogy azzal tanuljon meg a gyerek járni, hanem a járó gyereknek egy szórakozás, hogy tologathatja. Pluszban van rajta egy csomó pörgő-zörgő ketyere, amit általában szeretnek nyomkodni.
5/8 anonim válasza:
Nekünk pl sokat segített. Mert már rohant volna de csetlett botlott,így belekapaszkodva magabiztosabb lett.
6/8 anonim válasza:
Nem vettem, hanem kapta a lányom ajándékba. A sarokban van direkt, hogy ne tudja tolni, amíg nem jár addig nem engedem neki, de egy csomó gomb meg zene van rajta, meg lapozni való, azokkal jól elvan.
7/8 anonim válasza:
Mert ha nem ezt, akkor dobozt, vagy kis puffot vagy akármit is, de tolni fogja maga elott.
Ez zenel, énekel, bestel, csörgő mozgó jatekok vannak rajta.
6 honaposan felállt a fiam és lépegetett, ahol csak tudott kapaszkodni, nem ezért vettük. Imád ezzel "rohanni". Kezünket fogva is sétál, de értelemszerűen ezzel magabiztosabb, mint kapaszkodó nélkül.
Ha nem érett a jarasra, ezzel se fog. Nem ertem miert problema.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem probléma, kérdés volt!
Köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!