Mennyire kell, hogy adjon magára egy kisbabás anyuka? Kell a smink? Csinos ruhák?
20:54/56-ossal értek egyet.Én legalábbis hasonlóan öltözködöm,és járok-kelek:-) Játszóra még nem járunk,mert 2 hónapos a kisasszony.(És már sem,mert a fiam meg 13 éves:-P)
A szememet,szempillámat mindig festem,járok pedikűröshöz,meg fodrászhoz,a ruházkodásban pedig a kényelem az első szempont,de van egy csomó csini és kényelmes ruhám a melegítőn kívül is.
Szóval a válaszom,h mindenképpen maradj csinos,és figyelj magadra.Ha az ember kicsit elengedi magát,már elég nehéz lehet visszakapaszkodni....
Farmer mini valami mintás feliratos poloval, zsebes halásznadrág pólóval, csini papucs vagy balerina cipellő! Divatosan öltözködöm.
Kis szempillaspirál, ha hajat mosok reggel beszárítom kivasalom, másnap összefogom. 17 hónapos lányom, homokozni nem szeret, de néha belemegyünk, követem mindenfelé. Nekem ez kényelem, így érzem magam jól!
Jé, írt ide a szomszédom, az én gyerekem ruhái is foltosak és gyakran maszatosak is, a múltkori eső után azt hittem nem is az én gyerekeim csak a két kék szeme villogott a kosz alól. És még le is fényképeztem.
Ja és mivel egyébként sem sminkeltem soha, nem kezdtem el csak azért, hogy ne legyek slampos. És gyakram vagyok én is foltos meg maszatos, mert leülök a sóderbe dömperezni meg a homokozóba homokozni és ezt nem csinosba teszem. és mászok velük a fűben meg koszos bunkerekben. Vessetek meg, de még élvezem is. Én igénytelen.
Nálam így alakul:
Fodrászhoz nem járok, mert hosszú hajam van és változatosan tudom viselni. Kozmetikushoz nem járok, mert nem problémás az arcbőröm, a szőrtelenítést meg megoldom magam.
Pedikűrre és manikűrre havonta 1-2-szer megyek.
Nem vagyok vékony, legalább 10 kg rajtam van szülés óta...
(172 cm és 72 kg)
De igyekszem szépen öltözni, igényes ruhákat viselni. Sminket teszek, ha megyünk valahová, de csak szolidat.
Nem tartom magam "top anyukának", de elhanyagoltnak sem.
Igen olyan, mint én. Nem öltönyben szokott mondjuk autót szerelni, hanem munkásruhában. úgyhogy láttam már őt is koszosan, izzadtan, olajfoltos ruhában sőt szakadtban is, mert rendszeresen elszaggatja a munkásruháit.
(Egyébként nem azt mondtam, mindig ilyen vagyok, de nem kérem meg a páromat, ha rámborítanak valamit a gyerekek vagy megjövünk a játszótérről, csukja be a szemét nehogy koszos ruhában meglásson, mint mondjuk tette azt Psota Irén, aki reggel kiosont az ágyból sminkelt és úgy feküdt a férje mellé- és mégis elhagyta a pasi)
Ja és egyébként erről mindig a szegény Liptai Klaudia jut eszembe. Aki szintén nagyon adott magára, a férje nem mehetett be a szülésre, nem hordott otthon melegitőt stb stb És kinek csinált a férje gyereket? Na kinek? Az igénytelen szomszédnőnek, akinek bent volt a szülésén. és halkan kérdem, kivel él azóta is együtt? Míg Liptai mellől már 2 pasi is kipotyogott, pedig annyi idős a gyereke mint az enyém.
Ja meg a Mónika aki könyvet is írt erről, de a kapcsolata már a könyv kiadását sem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!