Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tartalmaz a Felicitas...

Mit tartalmaz a Felicitas babacsomag?

Figyelt kérdés
Hol kaphatok kupont? Csak, ha regisztrálok? Érdemes? Köszi a válaszokat.
2008. nov. 29. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én a kórházban kaptam 2 csomagot, az egyik a Felicitas, a másik Bonita volt.

Termékminták voltak mind3ben, egy kicsi Tide sensitive mosópor, egy 0,5 l-es domestos, 3 féle popsiörlő (pampers, Johnson, Neogranormon), pampers és libero pelenka (2-2 db), egy flakon babafürdető (Johnson), hipp teaminta+ 1 frotírszakálka, egy csomag képesújság (kb. 5db), nívea krém, sudokrém(popsikenőcs). Azt hiszem ennyi volt a 2-ben együtt.

10 hetes kislány anyukája

2008. nov. 29. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Én a kismama könyvem mellé kaptam egy másik tájékoztató könyvet. Abba van ez a kupon. Kitöltöd és elviszed ahol kiváltják neked(bababoltba).

Nekem egy rakás tájékoztató volt benne,egy Mamos cumi,meg egy Avent 125-ml-s üveg. Ennyi! hát megéri,akkor ha nem dob fel a pénz. Amúgy értéke nem sok,kb.1500Ft.

2008. nov. 29. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2.válaszoló vagyok. Mi az első válaszolóval nagyon nem egyről beszélünk ám! :)

Amit az első kapott azt mindenki megkapja,jár.

De a kérdező azért kérdezte a kupont mert az én válaszomra volt kíváncsi!

nem kell lepontozni! Köszi!

2008. nov. 29. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

A nyáron szültem, és ami nekem akkor benne volt sok termékminta (pl. Pampers, Johnson, Sudocream, Nivea) A Nestlétől ajándék kanál, beváltható kupon, termékismertetők, a baba fejlődésével kapcsolatos füzetek, és aminek én az első időben nagyon nagy hasznát vettem egy Táplálási napló, amibe bele lehet írni, hogy melyik nap mikor és mit evett a baba. Egy lakberendezési magazin.

Fejből ezek azok amikre emlékszem, de összeségében szerintem jó kis csomag volt sok hasznos dologgal.

Egy ikres anyuka

2008. nov. 29. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Kétféle csomag létezik az egyik amit kórházban kapsz. Abba több minden van és azt meg kapod automatikusan szülés után.A másikat kérni kell. Kiskönyvben van amit ad a védőnő( Várandós mamák című)azt a papírt kell kitölteni és a könyvben írja hol lehet leadni. Több nagyvárosban be lehet váltani.Ebben kevesebb dolog van főleg reklám.Van egy cumi benne, Aventes pohár.Ha majd megszületik a baba akkor a DM-ben is lehet kérni baba csomagot abba is sok minden jó van igaz az kupon formályában(tejserkentő tea, cumi,).De ahhoz meg kell a születési anyakönyvi kivonat majd.
2008. nov. 30. 10:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, de én a babacsomagra gondoltam, amiről most olvastam. A baba 4-12 hónapos kora közt lehet átvenni, és kupont kell kérni a felcitastól. Erről tudtok valamit??
2008. nov. 30. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen ez egy új dolog mert eddig nem adtak az ilyen időseknek, csak az újszülöteknek.A Felicitas honlapján lehet jelentkezni ott részletesebben írnak róla. Állítólak majd küldenek egy kupont és azt lehet lesz beváltani.De csak annak aki regisztrál.
2008. nov. 30. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
De ugye azt is tudjátok,ha regisztráltok,tovább adják az adataitokat reklám céljából. Amikor a kórházban átvettem a felicitas csomagot,az aláírásommal ahhoz is hozzájárultam.Ez azért nem volt kellemes,mert szülés után 3 héttel kezdődően a mai napig mindenféle biztosítók ügynökei zargatnak,és a felicitasra hivatkoznak,hogy hozzájárultam amikor átvettem a csomagot.Nekem ennyit nem ért az a csomag!
2008. nov. 30. 21:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van!! Engem is zaklattak, és csalódtam a felicitasban... Amit a kórházban adtak, jó kis csomag, tényleg. De az adatainkat nem kéne akárkinek kiadniuk!
2008. nov. 30. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Én ma váltottam ki ezt a babacsomagot, hát semmi extra nem volt benne.Egy Johnsons fürdető, Sudocrem minta, Nestle kanál(ugyanazok amiket a kórháziban kaptál)megegy Nestlé babajáték.
2009. febr. 4. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!