Milyen babakocsit vegyek két hónaposomnak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 07:01
1/10 A kérdező kommentje:
Baby design mini megfelelő?A mostani kocsink nagyon nehéz és olvastam a mini teljesen vizszintesig dönthető és csak 6 kg
2010. aug. 10. 07:05
2/10 anonim válasza:
Ilyen pici babának még kényemes mély babakocsi kell, sőt olyan ami jól téliesíthető! Ez jövő nyárra lenne nektek jó szerintem! Ez egy sport kocsi nagyobb babáknak. Azért a biztonsági övön nem lehet kellemes feküdnie, bekötni őt még nem igazàn tudod/kell.
3/10 anonim válasza:
Szerintem menjetek el nézzétek meg, kérdezzetek rá, hogy lehet e, mózest beletenni, ha igen, akkor máris jó.
Egy textil mózessel nem lenne nehezebb, télen meleg, és még az övek sem nyomják...
4/10 A kérdező kommentje:
[link] ilyenünk van most,itt is az öveken feküdne,ha nem tennénk plédet a kocsiba.
2010. aug. 10. 08:53
5/10 anonim válasza:
A mózesben is van öv, vagy csak a mózesnélkülitek van?
Mert ha van mózes, abban elvileg nincs biztonsági öv.
6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van a mózesben nincs öv,de mi anélkül használjuk,mert nagyon meleg lenne nyáron.De úgy döntöttünk maradunk fél éves korig ennél a kocsinál inkább majd én gyúrok.Olyan kocsit nem találok ugysem ami könnyű,teljesen vizszintes és felém néz a baba
2010. aug. 10. 11:34
7/10 anonim válasza:
Van olyan ami könnyű,és tudsz rá most még mózest is tenni,későbbiekben pedig átalakitható sportkocsivá.Mennyit szántok rá max?Ha gondolod én keresgélek neked
8/10 A kérdező kommentje:
Hát max.20-30 ezerig gondoltuk,előre is köszi,ha találsz nekünk ilyet
2010. aug. 10. 13:20
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!