Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen zöldséget és gyümölcsöt...

Milyen zöldséget és gyümölcsöt érdemes elrakni a babának?

Figyelt kérdés
Sárgadinnye, szilva, sárgabarack?
2010. aug. 9. 22:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A fagyasztóba. :)
2010. aug. 9. 22:31
 2/13 anonim ***** válasza:

ha szereti, a céklát, bár veszíthet a vitamin tartalmából de szerintem nem elsz semmi baja (én tegnap találtam egy 2008ban lefagyasztott céklareszeléket semmi baja nem volt =D

remélem segítettem:D

2010. aug. 9. 22:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Őszibarack biztos jó, a többit nem próbáltam. (A meggynek sincs baja, de annak már nincs szezonja.)
2010. aug. 9. 22:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Dinnyét semmiképp ne rakj fagyasztóba. Szilva nagyon finom, sárgabarackot nem tudom, de én nem tennék.
2010. aug. 9. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Gyümi: szilva,cseresznye,meggy,eper,amiket le tudsz fagyasztani-bár ezekből most a szilva szezonja van már csak.Dinnyét és sárgabarackot ne.

Zöldség:spenót,sóska,tök,zöldbab,patisszon,cukkini,sárgarépa.

Én is folyamatosan rakom el télre nem csak a gyerkőcőknek,magunknak is a dolgokat.

2010. aug. 10. 05:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Off!

Bocsánat, de sárgabarackot miért nem lehet fagyasztani? Ha őszit lehet...

2010. aug. 10. 09:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Offolok én is: sárgadinnyét pürésítve miért nem lehet?
2010. aug. 10. 11:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sárgadinnyét, szilvát, őszibarackot, sárgabarackot, körtét, meggyet, répát, cukkinit, patiszont, zöldborsót, brokkolit, meggyet, cseresznyét le lehet fagyasztani! Csak pürésítve vagy darabolva/egészben is?
2010. aug. 10. 12:27
 9/13 anonim ***** válasza:
9:33-as és 11:55-ösnek!Én vagyok az 5:56-os válaszoló,miért offoltatok?Én még nem hallottam róla,hogy őszi vagy sárgabarackot le lehet fagyasztani,de a dinnyét se....
2010. aug. 10. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért offoltam, mert nem a kérdésre válaszoltam, hanem azt szerettem volna megtudni, hogy barackot miért nem lehet fagyasztani? Mert én még csak a krumpliról hallottam, hogy nem jó fagyasztás után kiengedve, sőt ezt a kérdést én tettem fel tegnap:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Az itteni válaszok alapján nem tűnik egyedinek, hogy valaki barackot fagyasztana... Ezért érdekelt volna, hogy szerinted miért nem lehet fagyasztani.

2010. aug. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!