Milyen zöldséget és gyümölcsöt érdemes elrakni a babának?
ha szereti, a céklát, bár veszíthet a vitamin tartalmából de szerintem nem elsz semmi baja (én tegnap találtam egy 2008ban lefagyasztott céklareszeléket semmi baja nem volt =D
remélem segítettem:D
Gyümi: szilva,cseresznye,meggy,eper,amiket le tudsz fagyasztani-bár ezekből most a szilva szezonja van már csak.Dinnyét és sárgabarackot ne.
Zöldség:spenót,sóska,tök,zöldbab,patisszon,cukkini,sárgarépa.
Én is folyamatosan rakom el télre nem csak a gyerkőcőknek,magunknak is a dolgokat.
Off!
Bocsánat, de sárgabarackot miért nem lehet fagyasztani? Ha őszit lehet...
Azért offoltam, mert nem a kérdésre válaszoltam, hanem azt szerettem volna megtudni, hogy barackot miért nem lehet fagyasztani? Mert én még csak a krumpliról hallottam, hogy nem jó fagyasztás után kiengedve, sőt ezt a kérdést én tettem fel tegnap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Az itteni válaszok alapján nem tűnik egyedinek, hogy valaki barackot fagyasztana... Ezért érdekelt volna, hogy szerinted miért nem lehet fagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!