Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Brianna névről?

Mit gondoltok a Brianna névről?

Figyelt kérdés

2020. nov. 3. 09:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%
21es a kisebbség szokott ilyen cifra feltűnősködő amerikai neveket adni..és bizony pont egy Dzsesszika vagy Dzsennifer kategória.
2020. nov. 3. 16:47
 22/33 anonim ***** válasza:
55%
Csak azért, mert nem a szokásos Sárika, Anna, Laura, Szofi és társai, még messze nem lesz kisebbségi név. Ég és a föld, véletlen sem sorolható be a Dzsesszika meg társai kategóriába. De itt minden név kisebbségi nagyjából, ami nem magyar származású...
2020. nov. 3. 17:22
 23/33 anonim ***** válasza:
68%

A Brianna az nem amerikai név egyébként.

A 16. Századtól kezdték el adni Írország területén a Brian nőiesített verziója.

És egyáltalán nem magyaridegen név. Kifejezetten illik a magyar nevek közé, semmit nem kell változtatni rajta, hogy magyarosítva legyen és kb ugyanolyan a kiejtése.

Remélem akiknek itt megfordul a fejében, hogy csúfolni kellene egy kislányt a neve miatt, annak lassan fellövik a pizsit, mert az óvodás szint. És inkább bátorítja a gyerekét gondolom, hogy csúfolódjon, minthogy elmagyarázza miért ne nevezze a gyereke briósnak a kislányt.

Bármelyik nevet lehet csúfolni, az enyém a tök elcsépelt és szokványos Andrea, mégis voltam már Andor, Bandi stb.

Ha nem a neve miatt csúfolnak valakit akkor találnak mást. Férjemet a haja miatt csúfolták, barátnőm kreol bőrű, őt cigányozták, valaki husi, valaki sovány. Nöjünk már fel. Neveljük a gyerekünket, hogy ne csúfolódjon.

2020. nov. 3. 17:32
 24/33 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon nem tetszik. Ezt így is kell kiejteni, ahogy le van írva? Vagy Brájena? A briós jut róla eszembe, meg egy kövér roma kislány. Az én szememnek is csak minimálisan jobb, mint egy Dzsesszika. Meg amúgy sem szeretem az ilyen feltűnően férfi névből kreált női neveket.

Szóval szerintem hangzásra meg hangulatra is borzalmas.

2020. nov. 4. 00:53
 25/33 anonim ***** válasza:
25%
Rettenetesen ciki név. Szegény gyerek. Bár a sok Luna, Lana, Lüszi, Zara mellett fel se fog tűnni.
2020. nov. 4. 06:54
 26/33 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon szép név, nincs vele semmi baj, hangzásra kb mint a Bianka, csak szebb. A kisebbségi Dzsesszika nevektől meg olyan messze van, mint innen Kína, köze nincs hozzá! Semmivel nem rosszabb, mint egy Anna vagy egy Lilla vagy egy Lara.
2020. nov. 4. 07:24
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
#25: Jaja...tele van az ország Lunával, Lanával, Lüszivel és Zarával... Még szerencse, hogy sehol egy Hanna, Anna, Léna, Luca így teljesen beleolvad a közízlésbe, s nem fognak kiakadni ezen a néven úgy, mint te.
2020. nov. 4. 10:32
 28/33 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem hangzásra nem szép. Most az egy dolog, hogy mennyire magyartalan, vagy nem magyartalan. De a hangzása elég férfias. BRiana. A Br kezdés az elején túl kemény.
2020. nov. 4. 10:32
 29/33 anonim ***** válasza:
85%

A Briannat, úgy ejtik ahogy mondod.

Csak nem egy Outlander rajongóval van dolgunk? 😉

2020. nov. 4. 11:57
 30/33 anonim ***** válasza:
29%
Ez magyar név? Még nem hallottam. Én inkább magyar nevet adnék a gyerekemnek. Például Jázmint vagy Laurát.
2020. nov. 4. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!