Mit tud a 9 hónapos babátok?
Az enyém, ül, mászik, áll, mondja hogy anya, apa, te.
Kézből kézbe ad tárgyakat, anyát megeteti. Pacsit ad de nem integet, nem papazik. KB ennyi
A kérdésem abszolút nem volt negatív hangnemu, nem is menozni akartam kedves 12-es.
Na most az hogy egy 9 hónapos baba, áll kapaszkodva, ül, mászik. Teljesen normális. Az hogy 3 értelmes szót ki tud mondani ha épp kedve tartja, attól sem lesz az atyauristen ahogy te hívod. Néha ad puszit az arcomra, igaz hogy megetet de ha a banánt kérem akkor is a zsemlevel etet Úgyhogy ezt sem érti. Épp ellenkezőleg, én inkább aggódtam hogy nem - e kevés amit csinál, nincs - e emaradva a többiekhez képest, mivel valahol olvastam higy a 9 hónapos már legalább 2 állatot felismer a könyvben, rendszeresen mutogat stb... Na hát az enyém még soha nem mutatott rá semmire és azon kívül hogy apa, anya, fogalma sincs hogy mi /ki micsoda...
Persze nem lehet összehasonlítani a babákat, mert minden picur más ütemben fejlődik /tanul. Csupán kíváncsi voltam hogy másnál ez hogy megy.
Én személy szerint abszolút nem vagyok irigy, miért is lennék?! Örülök ha másnak is szép, okos, egészséges a babája, és egy cseppet sem zavar ha szebb vagy okosabb az enyemnel. Minden anyukának a saját gyereke a legnagyobb kincse, és ez így van rendben...
Nem szeretem az ilyen névtelen, negatív kommenteket, de biztos nem aludtál jól. 😊
További szép napot!
Az én babám 8 hónapos, nem ül, nem kúszik, nem mászik, 3 hónapos kora óta fordul hasról hátra és fordítva, gurulni is csak most kezdett el, kúszó mozdulatok kezdenek lenni de még nem az igazi.
A mi helyzetünk annyiból más hogy mi járunk devenyre hipotonia miatt. Ami csak 5 hónaposan derült ki, így azért jobban le vagyunk maradva, de így van kérdező, minden baba más, azzal sincs baj aki 6 hónaposan fel ül és azzal sem aki csak 10 hónaposan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!