Hany honapos korukban vannak el magukban a babak?
Figyelt kérdés
Nalad hogy volt? Az en 2 honaposom 10-15 percet nezelodik el a pihenoszekben mig a konyhaban teszek-veszek es kb ennyit a jatszoszonyegen ezen kivul meg a kisagyban kb ennyit ha megy a forgoja. Ez normalis igy? Illetve lehet treningelni hogy tobb idot legyen ott el magaban, vagy tul kicsi meg ilyesmihez?2020. okt. 31. 13:16
22/33 anonim válasza:
11. De ostoba vagy. Attól mert valakinek a 2, vagy 5 hónapos gyereke nincs el magában még nem azt jelenti, hogy szart se csinál otthon. Képzeld az én gyerekemet nem lehet egyedül hagyni mert sír ha nem lát, mégis minden házimunkát én csinálok itthon, minden nap főzök. El látom a 3 kutyánkat. Lehet te olyan selejt vagy, hogy nem tudsz egyszerre több dologra figyelni de attól még más igen.
23/33 anonim válasza:
Az en babám elvolt órákat is 6 hónapos koráig. Aztan volt egy huzosabb korszak. Konkrétan wc-re is vinnem kellett 7-8 hónapos kora között. Aztan megint elvolt.
24/33 A kérdező kommentje:
24: marmint az orakat ugy erted mikor aludt? Azert az orak eleg hihetetlen 😂
2020. okt. 31. 19:35
25/33 anonim válasza:
25 már csak azért is hihetetlen, mert órákat nincsenek is fent olyan kicsinek, legalábbis a 4 hónapos lányom max 2 órát bír nyűglődés nélkül. Oké, a 2 óra az szigorúan nézve már "órák", de hát abban benne van az evés, pelenkázás, stb is, nem csak az, amit nézelődéssel meg játékkal tölt. Nehezen hihető, hogy egy max fél éves gyerek fent legyen mondjuk 3-4 órát, és abból 2-3-at ellegyen csak úgy magában...
26/33 anonim válasza:
Nem, úgy értem, hogy két alvás között nem igényelte, hogy felvegyék, vagy ott legyek vele akár. Megcsináltam neki a jatszoszonyegen a helyet és ennyi. Elnezelodott. Ez eleinte két alvás között 1-1 óra volt, aztán több. Csak akkor volt kézben, amikor nekem volt kedvem babusgatni. Ő nem igényelte. Elvolt egyedül is, de nyilván mutogattam is neki játékokat, könyveket stb. is. Ha hihetetlen, ha nem. Egyébként nővérem kislánya is ilyen, sőt. Ő még inkább.
27/33 anonim válasza:
26 nyilván át kell pelenkázni meg megetetni. Senki nem mondta, hogy nem, nyilván az üres járatos idők voltak a kérdésben a lényegesek, egyébként születése óta extrém keveset alszik nappal. Max 3x30 perceket 🤷🏼♀️
28/33 anonim válasza:
*3x30 perceket 2 hónapos kora óta. Ez lemaradt.
29/33 anonim válasza:
Biztos hozzá szokott hogy szarsz a fejére. Aztán úgy volt vele ha más nincs egyedül is ellesz. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!