Hany honapos korukban vannak el magukban a babak?
Te meg szerintem olvass utána a több emberes babának és a szeparációs szorongásnak. És amúgy nem tudom honnan veszed, hogy akinek ilyen a kicsi az nem csinál semmit. Ma is 3 fogásos ebédet raktam az asztalra, a ház ragyog, voltam boltba, piacon..... stb. Szexelni meg akkor szoktunk mikor alszik a gyerek nem akkor mikor ébren játszik 🤦
De gondolom te vagy az a válaszoló aki mindenhol azt nyomja hogy mennyit szexel.
11!
“Enyém csodásan, kreatívan elfoglalja magát kb 5-6 hónapos kora óta.”
Azèrt az megvan, hogy itt 2 hónapos babàról beszèlünk?? Szerinted ugyanaz? Ha igy írtad akkor az azt jelenti, hogy 2 hónaposan a tied sem volt mèg el egyedûl nemdebàr??
Akkor mire itt ez a fentebb hangnem???
2 hónaposan még nem volt el.
4,5 hónapos most, és elvan, ha a kezébe adok valamit, vagy a játszószőnyegén hasal, vagy a forgóról lelógó játékok alatt fekszik. De sokszor csak azzal is, hogy gügyög meg sikongat. 20-25 percet is akár.
"Te meg szerintem olvass utána a több emberes babának és a szeparációs szorongásnak."
Több emberes baba nincs, csak olyan szülő, aki minden nyekkre felkapja, meg a nap 24 órájából 16-ot cicizteti, a maradék 8-ban meg magára köti, aztán csodálkozik, hogy a baba/kisgyerek 2 percet sincs el egyedül, és ráfogja, hogy jaj hát ő "több emberes", mert ezzel a legegyszerűbb elintézni a dolgot.
Érdekes, az olyan családokban, ahol van 2-3-4 gyerek kis korkülönbséggel, valahogy sosincs "többemberes" baba. Persze, mert anyunak-apunak nincs 8 keze, így nincs meg az a luxus, hogy el legyenek kapatva.
Nyilván, de minden baba más, az én lányom meg a kendőben ordított. Biztos vagyok benne, hogy ha minden nap többször magamra kötöttem volna, akkor x nap alatt megszokja, de nem erőltettem. Rábeszéltek a kendőre, aztán nem is használtam... Ugyanez igaz a lerakásra. Régen nem volt 20-féle kendő meg hordozó, ellenben tök általános volt, hogy 4-5 gyereket szültek a nők. Muszáj volt lerakni a kicsit, ha valamelyik nagyobbal kellett foglalkozni, akkor is, ha első pár alkalommal ordított ilyenkor. Meg muszáj volt kaját csinálni, stb...jól írta a 11-es, még ha le is lett pontozva ő is.
Amúgy ezt minden rossz szándék nélkül írtam, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. De 30-40-50, pláne több évvel ezelőtt ha azt mondta volna valaki, hogy többemberes babája van, pofánröhögik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!