Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véletlen zúzódást okoztam a...

Véletlen zúzódást okoztam a babámnak. Kell tenni valamit külön?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy a világ lerosszabb anyjának érzem magam, mit kellene tegyek?

Ma beleakartam tenni az etetőszékbe a fiam, aki elkezdett ordítani fájdalmasan. Felismerem ez a fáááj sírás volt. Kiakartam gyorsan kapni, de beleakadt a szék tálca részébe. Hüppögött egy darabig, én is, aztán ma este fürdetéskor vettem észre, hogy lila folt van a combján, nem is kicsi. Egész nap jókedvű volt, lehet komolyabb baja?

Nem hiszem hogy lenne, de belefészkelte magát a fejembe, hogy mi van ha megnyomódott egy ér? Amikor hozzáértem nem sírt, szóval szerintem nem fáj neki.

Mással is történt már hasonló? Olyan bűntudatom van.

2020. okt. 29. 20:59
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ui. Szerintem akkor nyomódott meg neki mikor beletettem a székbe. Eddig nem kellett elmozgatni a tálcát, simán besiklott, de ma a kis combjának nyomódott, és ahogy hagytam hogy a súlya ránehezedjen, akkor nyomhatta meg, és az se segített hogy ugyanoda beakadt mikor megpróbáltam pánikomban kiemelni.
2020. okt. 29. 21:04
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálunk is előfordult. Vállsérülés után voltam.

Még ikeás etetőszéke volt emlékszem amikor kivételnél igyekeztem a bal kezemmel húzni ki a gyereket,de a lábát nem húzta be ,én pedig csak emeltem emeltem. A másik kezemmel segíteni se tudtam a lábán,sírt is picit..másnapra lett folt mindkét combján.

Ne aggódj,ezért ne emészd magad

2020. okt. 29. 21:10
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nem a te babád sérülésének örülök, de nagyon megnyugtattál, hogy ilyen megesik.
2020. okt. 29. 21:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem totyogós volt a lányom, épphogy megtanult járni, és nem vettem észre, hogy utánam jött.. Kimentem valamiért a bejárati ajtóhoz, és nyitva volt a házban egy ablak valahol, és a huzat bevagta a bejárati ajtót, rá a pici hüvelykujjara... Azt hittem megőrülök, annyira ordított, vasárnap volt, orvos sehol, ügyeletre vittük, de szerencsére nem tört el, de egész nap nyűgös volt és sírt.

. Borzasztó érzés volt, egy mp alatt történt meg. Előfordul sajnos. Nem lesz semmi baj.😊

2020. okt. 29. 21:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Meg bizony. Volt hogy a postást vártuk,kocsi nem jött,indultunk be az udvarra de ő fogta magát és elkezdett az út felé szaladni. Utánna kaptam,ahol értem megmarkoltam. Ez a lapocka felett volt,sajnos meg is karmoltam. Sírt,elmondtam hogy miért fogtam meg és bocsánat.

Nagyon megijedtem. Ekkor kb 2 éves volt

2020. okt. 29. 21:20
 6/20 A kérdező kommentje:
😭 köszi neked is. Még most is olyan bűntudatom van.
2020. okt. 29. 21:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el

Azt szoktam mondani, hogy vannak azok a gyerekek akik leestek az àgyról és akik le fognak..

Annyi ilyen van

Ajtófélfába a fejét

Körömvágáskor vérzik..

Stb

Az első esetben én is teljesen kivoltam.

1 hónapos volt a lányom.. fürdettem és beleugrott az ujjamba. Az oldalán kék lett.

Nem tudom hogy csinàlta,de éreztem, hogy rosszul találta el.

2020. okt. 29. 21:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel előfordul hasonló emiatt ne aggódj. Attól hogy anya vagy még hibázhatsz és fogsz is még sokat.

Én egyszer a lábát csíptem be az etetőszék csatjával... csak egy body volt rajta, szóval egyenesen a bőrét csíptem be. Iszonyúan éreztem magam miatta, de ezek minket jobban megviselnek mint őket. 3 perc múlva neki már semmi baja nem volt, én meg egy hétig legszivesebben elástam volna magam.

Egy másik alkalommal meg beejtettem a kiságyba. Az mondjuk inkább vicces volt. Elaludt a kezemben este, de mivel könnyen ébredő volt ezért nagyon óvatosan alig mozgatva lehetett csak letenni. De ekkor már nagy volt a súlya, a matrac pedig az alsó szintjén volt a kiságynak, mert már tudott állni. Magas volt az ágy és ahogy beemeltem kicsúszott a kezemből. Nem pottyant nagyot csak kb 15 centit, és ugye puhára esett de engem levert a víz. Már csak azért is mert kezdhetem újra az altatást. De fel sem ébredt 🙈

Egyébként nem értem miért aggódsz azon "hogy megnyomódott egy ér". Mit feltételezel mi történik ha igen? Semmi. Ne aggódj, nincsen semmi baja. Próbáld meg túl tenni magad rajta, mert minél nagyobb annál több lesz a baleset egy ideig.

Nem vagy rossz anya, ezért semmiképp sem!

2020. okt. 29. 21:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem észre, hogy követ a fiam, és ahogy megfordultam a székkel a kezemben, homlokon vágtam vele. Konkrétan akkora lendülettel, hogy elesett tőle, bömbölt és nőtt egy pukli a fejére.

Én is a világ legborzasztóbb anyjának képzeltem magam, kb 1 napig sírtam a gyerekkel együtt, hogy mennyire idióta vagyok.

Azóta felnőtt, semmi baja nem lett, és megtanultam együtt élni a ténnyel, hogy a gyerek esik-kel. :) lesznek még foltjai, ne emészd magad.

2020. okt. 29. 21:38
 10/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettek. Nem tudom mi történhetne az erével ez csak ilyen hülye sutyorgás a fejemben, hogy megnyomtam egy nagy eret, és emiatt fog összeesni, nem tudom. Baromság tudom, válaszra se kell méltatni. Csak a hangok a fejemben. Vicceltem.

Köszi szépen a válaszokat mégegyszer. 💙

2020. okt. 29. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!