Akinek Baby Design Bunny babakocsija van, tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom sehol személyesen megnézni, pedig nagyon tetszik, de látatlanban nem merem megvenni. Le tudnátok mérni, mekkora az ülőrész a lábhosszabbítóval együtt? Milyen vastag az anyaga, télen is használható? Esetleg valaki saját fotót tud linkelni? Mert minden weboldalon ugyanaz a kép van róla.2010. aug. 9. 14:49
1/3 anonim válasza:
Szia,gyorsan lefutottam a tárolóba megmérni míg a kisfiam alszik.Ha arra a ülőrész hosszra gondolsz amit le is lehet hajtani ha már nagyobb a gyerkőc az 37cm hosszú.Én május elején vettem ezt a típust a most 13 hónaposomnak,de télen megint a nagybabakocsit használjuk a hidegben,mert ahhoz van lábzsák,az anyaga nem valami vastag.Szerintem az előnye:nagyon fordulékony könnyű vele lavírozni a nem túl hepe hupás helyeken,hátránya:kicsi a bevásárlókosara(de táskákat lehet akasztani a tolókarokra),régebben nem tetszett még hogy nem lehet visszintesre dönteni,de a fiam közben áttért a napi 1 alvásra,és már annyira nem zavar.Ha mégegyszer vennem kéne lehet hogy inkább a MINI típusát venném,mintha kicsit masszívabb lenne a képen legalábbis.
2/3 A kérdező kommentje:
2010. aug. 9. 15:50
3/3 anonim válasza:
Nekem a második kép szerinti van türkiz színben és a babaszafaritól rendeltem.Én még mindig nem hajtottam le az ülőrész lábtartó részét,kb.78-79cm hosszú a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!