Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek Baby Design Bunny...

Akinek Baby Design Bunny babakocsija van, tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom sehol személyesen megnézni, pedig nagyon tetszik, de látatlanban nem merem megvenni. Le tudnátok mérni, mekkora az ülőrész a lábhosszabbítóval együtt? Milyen vastag az anyaga, télen is használható? Esetleg valaki saját fotót tud linkelni? Mert minden weboldalon ugyanaz a kép van róla.
2010. aug. 9. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia,gyorsan lefutottam a tárolóba megmérni míg a kisfiam alszik.Ha arra a ülőrész hosszra gondolsz amit le is lehet hajtani ha már nagyobb a gyerkőc az 37cm hosszú.Én május elején vettem ezt a típust a most 13 hónaposomnak,de télen megint a nagybabakocsit használjuk a hidegben,mert ahhoz van lábzsák,az anyaga nem valami vastag.Szerintem az előnye:nagyon fordulékony könnyű vele lavírozni a nem túl hepe hupás helyeken,hátránya:kicsi a bevásárlókosara(de táskákat lehet akasztani a tolókarokra),régebben nem tetszett még hogy nem lehet visszintesre dönteni,de a fiam közben áttért a napi 1 alvásra,és már annyira nem zavar.Ha mégegyszer vennem kéne lehet hogy inkább a MINI típusát venném,mintha kicsit masszívabb lenne a képen legalábbis.
2010. aug. 9. 15:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Én 7 hónapos babának venném, de elég nyúlánk. Kb. meddig lehet dönteni?

Neked melyik fajta van (mert szerintem nem pont egyformák)

[link]

[link]

2010. aug. 9. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a második kép szerinti van türkiz színben és a babaszafaritól rendeltem.Én még mindig nem hajtottam le az ülőrész lábtartó részét,kb.78-79cm hosszú a fiam.
2010. aug. 9. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!