Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek Baby Design...

Van valakinek Baby Design Mini babakocsija? Hogy vált be? Mennyire széles az ülés része? Az én babám nem egy apróság, elférne benne télen beöltöztetve?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van,nem olyan széles babakocsi,bár mondjuk az én babóm vékonyka,mert 9hós és 73centi és 8000gramm,neki kényelmes,és szerintem télen is az lezs!

Szerintem menjetek el egy olyan boltba,ahol kapható ilyen és próbáljátok ki,de ha bármi kérdésed van akkor szivesen válaszolok!:)

2010. jún. 24. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Elmentünk kipróbálni, hát nem tudom... A kisfiam 1 éves, 10 és fél kiló, és bár nyári ruhában kényelmesen ült benne, nem vagyok meggyőződve arról, hogy télen jól elférne benne. Nagyon tetszett viszont, hogy könnyű volt tolni, és minden egyéb általam fontosnak tartott dolgot is tudott. Azt hiszem, kénytelen leszek mégis másikat venni, mert nem szeretnék már ezen kívül másik kocsit venni. Köszönöm, hogy válaszoltál!
2010. jún. 26. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szivesen válaszoltam,hát sajnálom,h nem ezt veszitek meg,de ha ugy láttad jobbnak,h másikat választasz,azt is megértem,igen végül is azért te látod jobban,h mennyire lesz majd kényelmes télen is a babádnak,és az is jó dolog,h bele vagy megtudtátok próbálni a babádnak!

Remélem sikerül azért vmi jó kis babakocsit találnod!

Ha van kedved majd ird meg milyen mellett döntöttetek!

2010. jún. 27. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kései válaszért, de csak most néztem vissza a kérdéshez. Sietve kellett megvennünk a babakocsit, így végül is csak egy hétvégénk volt keresgélni. Sok helyen néztük, de igazán tökéleteset nem találtunk. Nekem igazából a Baby Design Mini lett volna jó, de ugye a fent említett ok miatt nem vehettem meg. Végül a Baby Design Sprint mellett döntöttünk, a babámnak nagyon kényelmes, egyedül a súlyával van gond, mert kb. 10 kiló, így ha netalán tömegközlekedni kell vele, nem tudom, hogy fog menni.
2010. júl. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!