Vegyek szűkítőt, nem szereti a bilit?
Figyelt kérdés
18 hónapos a kisfiam.4 hete aktívan elkezdett érdeklődni a wc iránt.Vettem neki bilit, 1 hétig rá is ült, de nem produkált bele.Szeme előtt van, de inkább csak játszik vele, tologálja.Pedig székes, lecsukható tetejű bili.Direkt ilyet vettem,ez ugye hasonlít a wc-hez.Ma nyűgizett, le akarta venni a pelust, rá akart ülni a wc-re.Levettük a pelut, ráültettem a bilire, de nem akart ráülni.A wc-re akart ülni, de fél rajta, csak 1-2 pillanatig ült rajta.Levettem róla, elkezdtem kiszedni a ruhákat mosógépből.Na az én drágám, ekkor pisilt a kiszedett ruhákra persze:) Ebből gondolom, hogy pisilnie kellett.2010. aug. 9. 11:39
1/2 A kérdező kommentje:
Nem erőltetek semmit, és nem is szidom meg ha újra kell mosnom:)
2010. aug. 9. 13:55
2/2 anonim válasza:
Én vettem szűkítőt is, olyat ami lépcsós, saját maga fel tud rá mászni. Van bilink is. Eleinte csak a szűkító kellett neki, most már megbarátkozott a bilivel is. Ennek ellenére nem nagyon haladunk, pedig már két éves, de nem siettetem, ráérünk. Nekem a kárpitozott széken állva bugyiban kközölte, hogy jajj pisi és már csurgott is.:-) Számtalan baleset fog még történni:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!