Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekulest vegyek...

Milyen gyerekulest vegyek 9-25kg, vagy 9-36kg-s kategoriaban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnek venni uj babaulest a 10 hos es 9kilos kisfiamnak, mivel az elsot kinotte. Tanacsotokat kerem, milyen ulest vegyek ami jo, biztonsagos is de nem tul draga, ugy kb. 50.000ig gondoltam. Koszike.

Zsu

2010. aug. 9. 11:04
 1/9 A kérdező kommentje:
errol az ulesrol mi a velemenyetek? [link]
2010. aug. 9. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Én ilyet vennék, illetve fogok, ha majd szükség lesz rá:

[link]

De körül kell nézni, a Brendon nem a legolcsóbb.

2010. aug. 9. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik amit kinéztél. Én is ilyet néztem ki. Nekem előnyt jelent az hogy még nem ül a kisfiam, addig dönthető is legyen és belső biztonsági öve is.
2010. aug. 9. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Van hozzá az a védőpárna és belső biztonsági öv is? Mert ha igen, akkor én is ezt választom az általam kinézett helyett.
2010. aug. 9. 11:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat gondolom hogy lehet hozza rendelni, ha mar egyszer azzal is mutatjak, persze + hozzafizetes, belso ovek vannak biztos, csak nem tudtam eloben megnezni es bele probalni a kicsit, hogy kenyelmes e neki. Nekem is azert tetszik, mert tobb fokozatban dontheto es ha elalszik benne a babuci, siman megdontom es kenyelmesnek tunik. Csak jo lenne tudni a mereteket, ulo resz szelesseget, meg ilyesmi.
2010. aug. 9. 13:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Jut eszembe a Cybexben sincs vedoparna es belso ovek egyarant, de szerintem az uzletben kellene informalodni. Masreszt a Cybex a torestesztekben az egyik legjobb eredmenyt elero tehat a legbiztonsagosabb gyerekules, a Optimarol nem talaltam semmit:-( teszem hozza a cybexet nem engedhetem meg magunknak:-(
2010. aug. 9. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ha találsz valamit az Optimáról belinkeled? Én is keresem közben hátha lesz valami. Én is körülnéztem már gyerekülés ügyben, de Optimát nem is láttam, teszem hozzá két bababolt van a városban, plusz a Brendon.
2010. aug. 9. 14:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Ok ha valamit talalok irok. Most irtam mailt egy uzletnek, meglatjuk mit irnak.

Az Optimat ugy talaltam, hogy googliban beirtam "gyerekules 9-25kg" es tobb tipust is talaltam.

2010. aug. 10. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Szoval valaszt nem kaptam, de ki tudtuk probalni eloben az Optimat es a minosege nem a legjobb, az ulo resze 27 cm szeles, viszont kivaloan lehet donteni 4 fokozatban. Az anyagja ugy mondanam kozepkategoria a parnazas kicsit kemeny es volt hozza az a pult is de nem tudom hasznalat kozben milyen mert nem probaltuk. Minoseg kb az arnak megfelelo.

Meg gondolkozom rajta.

2010. aug. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!