Az első gyerek kisangyal, a második kisördög?
Figyelt kérdés
Olyan sok ilyet hallok a környezetemben, előző generációs szülőktől és velünk egykorúaktól is. Én nagyon jó baba voltam, a húgom ördögfióka. Unokatesók, barátok gyerekei dettó. Nekem most van egy angyali kisfiam, akkor valószínű, hogy a tesó majd feladja a leckét? Kinél hogy volt ez? (Azt, hogy minden baba más, azt tudom. Nem kell leírni! :) )2010. aug. 9. 10:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint a letgöbb esetben tényleg így van (a sorrend mindegy, hogy az első vagy a második a nehezebb). Az pedig, hogy "babonaság", meg hiszem-nem hiszem, olyan hülyeség!!! Ez senkinek sem az elmélete, senkitől sem hallottam, hogy "ez így szokott lenni", csak feltűnt, hogy a legtöbben ezt mondják, hogy így volt a gyerekeikkel. Ha azt mondom, hogy majdnem minden alkalommal letörik a körmöm, ha bowlingozni megyünk, attól még az nem babona, és nem hiszem-nem hiszem kérdés, csak szimpla tény. Van, akinek nem törik le, de a legtöbb hosszú körműnek letörik. Remélem, érthető hasonlat...
2010. aug. 9. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!