Miért kell külön kuka a pelenkáknak? A sima konyhai
szemetesbe miért nem lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsállottam mindig is, hogy KÜLÖN kuka a használt pelust gyűjteni. Minek? Milyen előnye van? Azt hittem bele lehet simán tenni, ahova az általánosan keletkező minden szemetet teszünk minden nap. Miért kell külön kuka? A konyhai/fürdőszobai kukába nem jó?
Nekem nemkell mert kertesben rögtön kiszsladok a kakis pelussal a kinti kukához, de hogy ide be nem dodnám csak valami úrihuncutságos bűz zárós csodába, az is biztos.
2020. okt. 23. 14:47
12/19 anonim válasza:
Nálunk azért van, hogy azonnal, egy mozdulattal ki lehessen dobni a pelenkát, ne kelljen sehova se vinni.
2020. okt. 23. 14:48
13/19 anonim válasza:
12es, mintha kilóméterekre lenne a konyhai kuka, úgy mondod xD
Egyébként ha sendesen "becsomagolod", az ételmaradékokat meg külön kis zacskóba, vagy bármibe rakod, nem lesz rohasztó büdös 2 napig sem. Én nem gyűjtöm külön a pelenkát, pénzkidobás.
2020. okt. 23. 14:53
14/19 anonim válasza:
Én egy sima fedeles kukát tettem a pelenkázó mellé. Szóval nem vmi babakuka 18000 forintért. Nekem tök jó hogy ott van keznyujtasnyira, be tudom dobni a torlokendot is egybol.
Kisebb mint a konyhai kuka. Budosebb is sokszor. Ezért praktikus hogy azt viszem csak ki félig tele nem a konyhait.
2020. okt. 23. 15:07
15/19 anonim válasza:
Nem akartam venni én sem csilivili pelenkás kukát, aztán kaptuk a légzésfigyelőhöz. Emeleti gyerekszobából nem rohangáltam le minden pelenkázás után a konyhába. Éjjel főleg. Nagyon jó találmány szerintem.
2020. okt. 23. 16:05
16/19 anonim válasza:
12es voltam.
13as, bocs, de honnan tudod, mekkora lakásban lakom és hol a gyerekszoba a konyhához képest? Meg amúgy mi közöd hozzá? A kérdésre válaszoltam. Amúgy ha tudni akarod, mindent szelektíven gyűjtünk a konyhában, azért is nem merül föl, hogy a pelenkát bármelyik meglévő szemetesbe dobjuk.
2020. okt. 23. 19:18
17/19 anonim válasza:
Nem kell, de szerintem praktikus és előnyös. De túl drágának találtam, és inkább vettem egy egyszerű fedeles kukát pár ezer forintért és célnak teljesen megfelel. Ráadásul nem kell bele pont olyanba való kukazsák. Nekem jó volt, hogy ott volt kéznél a pelenkázó komód mellett. Később persze, amikor mászott a lányom, kivittük a fürdőszobába, mert ki akarta borítani. De így is jó, hogy külön tároljuk nem a konyhai hulladékkal együtt, mert nagyon büdös tud lenni.
2020. okt. 23. 20:59
18/19 anonim válasza:
Atom kemény, hogy meg egy ilyen kérdésnél is megy a lepontozás 🤣🤣 most komolyan. Mintha kb az lenne a kérdés hogy szereted e a halat és aki nem szereti, az lepontozza azt, aki szereti és viszont. Ez már kabaré.
2020. okt. 23. 21:26
19/19 anonim válasza:
Konyhába nem vinném, de a sima fürdőszobai kuka tökéletes lenne erre a célra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!