Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek (aki használ...

Mi a véleményetek (aki használta vagy használja) a TOMMEE TIPPEE cumiról, cumisüvegről és a kiegészítőiről?

Figyelt kérdés

Ki mit használ ebből a márkából és megvan vele elégedve?

Az is érdekel, ha valakinek nem jött be az a márka! Teljesen BPA mentesek?

2010. aug. 9. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
én nagyon meg vagyok vele elégedve, próbáltam minden mást is, aventet is, de nekem ez jött be és a picinek is. mivel anyatejes volt, így a nagy hőségben vizet adtam neki benne, jó volt mert olyan a formája mint a cicinek így nem keveredett meg, aztán innivalóját is abból kapja, még most is (1,5 éves) és olyan jó hogy könnyű mosogatni, és könnyű önteni bele. ja és van rajt egy szelep is, ami miatt nem nyel levegőt annyit a pici, nekünk bevált
2010. aug. 9. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a bába azt mondta mindegy milyen a cumi, vagy cumis üveg csak a vége bimbó alakú legyen. Ne ez a félbimbó vagy ilyesmi, hanem olyan mint egy mellbimbó.
2010. aug. 9. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
a cumisüvegeink ilyenek, abszolút meg vagyok vele elégedve. 1 éve használjuk és semmilyen kopás, karcolás nincs rajta. A cucli formája mellbimbó utánzatú, így a picinek is jobb.
2010. aug. 9. 10:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Az én kislányom is szereti, ő is anyatejes, de tápszerrel ki kell pótolnom, és még mindig szopik. Bár mi más fajtát ki sem próbáltunk! Volt aki dímatlannak mondta a rokonok közül, de a lányom szereti és az a lényeg! A csőrös itatója jó? Lehet kapni a cumikra fogantyút?

Altató-játszó cumija és a cumisüvegje ilyen márkájú...igaz nem nagy cumis, azt csak néha használjuk!

6 hónapos kislány anyukája!

2010. aug. 9. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem fontos volt, hogy mellbimbó/cici formája legyen,így nem szokott le a ciciről....a védőnőnk azt mondta adjam pohárból a tápszert...iszik pohárból, de csak vizet! Neki a tápszernek nem jött be a pohár!
2010. aug. 9. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a csőrikét használjuk 6 hótól és nagyon szeretjük:) Nemrégen volt egy hasonló kérdés: külön fület nem lehet kapni, de a 6 hós csőrikéről ha leszeded a fület állítólag rá lehet tenni a cumisüvegre.
2010. aug. 9. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! Sajnos linkelni nem tudok, nincs fenn a Brendon honlapján, de ott kapható biztosan :)
2010. aug. 9. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi a Nuk-os cumisüvegeket és cumikat használjuk. Az én mellbimbómat is pont olyanra szívta a babi, mint ennek a formája. Így a Tommee Tippee-t el sem fogadta.

Barátainknál teljesen bevált ez a márka, mindenük ilyen. Szerintem próbáljátok ki. Baba függő ez is, mint minden.

2010. aug. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!