Normalis az ha a 3 honapos kisfiam keze-laba ugy jar mint a gep eber allapotban?
Figyelt kérdés
foleg ha izgatott.amugy szuletese ota ilyen aktiv ,normalis ez?2008. nov. 28. 20:19
1/6 anonim válasza:
az én kisfiam 14 hónapos és ilyen aktív volt kiskorában és most is. ez nem baj.
2/6 anonim válasza:
Az én kislányom 2 és fél hónapos,és detto ugyan ilyen:) Aktív,de semmi bajuk sincs,nyugi:)
3/6 A kérdező kommentje:
U koszi ,igy most megnyugodtam mert mar kezdtem aggogni,amugy az enyem 12 hetes.
2008. nov. 28. 20:30
4/6 anonim válasza:
Szia,megint én:) Nekem a védőnő mondta, h huuh de aktív,mikor ezt látta,h kezével-lábával rúg-kapál a picur,meg h mennyire fejlett:)
5/6 anonim válasza:
Mi most 4 hósak vagyunk, de ugyanez a helyzet teljesen.Rendkívűl aktív,rúgkapál a lányom,keze közben szintén jár,alig van olyan hogy nyugodtan fekszik a kiságyában.Nekem sem mondták hogy baj lenne.
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 4 és fél hós és ugyanilyen. Ritkán van olyan, hogy nem jár a keze-lába, csak nyugodtan nézelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!