Hozzátáplálás elején, ha nem találok pl friss meggyet, vehetek bolti fagyasztottat?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 08:16
2/8 anonim válasza:
Persze! Januárban kezdtük a hozzátáplálást, gondolhatod, mennyi friss gyümölcs volt :D Kapott fagyasztott meggyet, őszibarackot, szilvát
3/8 A kérdező kommentje:
KEdvs utolsó, milyen boltban tudok beszerezni fagyasztott gyümölcsöket? (barack, szilva?)
2020. okt. 22. 08:27
4/8 anonim válasza:
Persze lehet fagyasztott is. DE nem kötelező ám mindent pont akkor mikor írják. Max az allergéneket ha nagyon ragaszkodsz hozzá. A barack, meggy nem az.
Üvegesben könnyebb beszerezni amúgy. Én se akartam üvegeset adni, de mivel nem gondolkoztam előre és fagyasztottam le magam gyümölcsöket, volt amit nem kaptam
5/8 anonim válasza:
Tescoban például van saját márkás fagyasztott gyümölcsleves alap. Abban van szilva is, barack is, meggy is.
De van mindenféle gyümölcs magában is, Tescoban is, Sparban is, csak azoknak elég borsos ára van. Kóstolgatni a gyümölcsleves alap tökéletes lenne. Szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))
2020. okt. 22. 08:49
7/8 anonim válasza:
Én nem vennék és nem is vettem fagyasztottat, pedig novemberben kezdtük. Az idénygyümölcs, zöldség a legjobb, kapott répát, almát, édesburgonyát, sütötököt. Meggyet pedig nyáron, amikor terem.
8/8 anonim válasza:
Én Auchanban vettem a fagyasztott gyümiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!