Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell a kisfiúk kukiján...

Mikor kell a kisfiúk kukiján a bőrt elkezdeni hátrahúzni?

Figyelt kérdés

A gyerekorvosunk szerint 2 éves koráig nem kell piszkálni. Ez nekem elég fura.

Ti hogy tudjátok?

Köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 21. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

Egyáltalán nem szabad huzogatni. Huzogasd a ferjedet inkabb...

Olyan apró sérüléseket okozhatsz amikből később baj lehet.

2020. okt. 21. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Az új protokoll szerint nem kell hozzányúlni.
2020. okt. 21. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:

A mi orvosunk szerint amíg iskoláskorú nem lesz, addig normális a letapadás, nem is kell nagyon húzogatni. Viszont tisztítani kell néha amennyire lehet, mert ha gyakran pang benne a pisi, akkor begyulladhat.

Most a héten vittem ilyen problémával a fiamat, akkor még a doktornő se birta lehúzni a fütyijét hogy lássa a gyulladt területet. (AZért kapott rá antibiotikumos kenőcsöt.) Azon csodálkoztam a legjobban, hogy 2 nappal később minden fájdalom nélkül a fiam saját magának teljesen hátra bírta húzni. Pont, ahogy 6 éves lett. Korábban hiába erőltettük, egyáltalán nem ment hátra, de az idő megoldotta a problémát.

2020. okt. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!