Akik bugyi pelenkát használnak nap közben,jól gondolom,hogy estére nem jó megoldás?
11 hónapos fiamra már egy ideje nappal bugyi pelust teszek,mert könnyebben rá tudom adni. Gyűlöli a pelenkacserét,öltözködést. Éjjel eddig a pampers sleep and play pelenkáját használtam,ami nagyon bevált. Este ráadtam és reggelre totál tele volt,de a fiam bőre teljesen száraz maradt és soha nem folyt ki belőle a pisi. Viszont egy hete valamiért mindig baleset van. A méret jó,nem hiszem hogy 5-ös kéne neki,talán lehet az a baj hogy változik a gyerek alkata,nyúlik és már nem passzol, nem tudom. A bugyisat ráadhatom éjjelre vagy azt nem szokták éjszakai használatra?
Köszönöm előre is a válaszokat!
10
Véletlenül félre olvastad. 4-es pelust hord. Az 5-ös nagy lenne rá. 11 kg. Sokat változott a testalkata az utóbbi 1 hónapban. Duci kisbaba volt és most elkezdett nyúlni. Szerintem azért van mostanában annyi átázás,mert már nem jó ez a pelus. Ezért kérdeztem hogy estére mehet-e a bugyis,amit nappal visel. Na mindegy. Túl van tárgyalva. Kipróbálom és meglátom. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!