Akik bugyi pelenkát használnak nap közben,jól gondolom,hogy estére nem jó megoldás?
Figyelt kérdés
11 hónapos fiamra már egy ideje nappal bugyi pelust teszek,mert könnyebben rá tudom adni. Gyűlöli a pelenkacserét,öltözködést. Éjjel eddig a pampers sleep and play pelenkáját használtam,ami nagyon bevált. Este ráadtam és reggelre totál tele volt,de a fiam bőre teljesen száraz maradt és soha nem folyt ki belőle a pisi. Viszont egy hete valamiért mindig baleset van. A méret jó,nem hiszem hogy 5-ös kéne neki,talán lehet az a baj hogy változik a gyerek alkata,nyúlik és már nem passzol, nem tudom. A bugyisat ráadhatom éjjelre vagy azt nem szokták éjszakai használatra?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2020. okt. 20. 22:43
1/12 anonim válasza:
Mi éjszakára is azt használtuk, izgő-mozgó korától végig, amíg nem lett szobatiszta. Csak akkor volt gond, ha megtelt, nem csúszott el. A fiam hálózsákban aludt és kezeslábasban, azokban nem lett volna könnyű lemozogni magáról a pelust.
2/12 anonim válasza:
Kevesebbet tud magába szívni, éjszaka sima pelust adok rá, esetleg tanuld meg állva feltenni rá.
3/12 anonim válasza:
Mindig bugyisat adunk rá estére, sose volt baj, reggelig siman birja, kényelmesebb is.
4/12 anonim válasza:
Mindig bugyipelust kapnak, sosincs baleset.
5/12 anonim válasza:
Szintén bugyipelusos 15hós lányom, sosem volt baleset.
6/12 anonim válasza:
Simát adok a fiamra nappalra és bugyipelenkát éjszakára. Hiába adtam nagyobb méretűt rá a simából, átázott, a bugyipelus tökéletesen tart.
7/12 anonim válasza:
Nálunk pont az ellenkezője van, a legjobb márkájú bugyipelus is átázik, csak a sima bírja ki az éjszakát
8/12 anonim válasza:
Én is bugyisat (Pampers) adok rá éjjelre is és nem ázik át, pedig felkel enni is, úgyhogy eléggé megtelik reggelre.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom éjszakára.
2020. okt. 21. 08:54
10/12 anonim válasza:
11 hónaposra miért 5-ös pelust adsz? Nem túl nagy rá? Mi még 2 évesen is 3-4-est hordtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!