Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beszél már 22 hós kislányotok?

Beszél már 22 hós kislányotok?

Figyelt kérdés
Az én kislányom csak úgy mond néhány egyszerű szót, ha előtte mi is kimondjuk, de magától csak halandzsázik, igaz azt folyékonyan.
2010. aug. 8. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy fiam van. De szintén 22 hónapos és nem beszél.

Csak ilyeneket, hogy vau-vau, nyauuu, na, ne...

2010. aug. 8. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
a 22 hós az hány éves is? én 3 éves kormban kezdtem el beszélni
2010. aug. 8. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom szeptember elején tölti a 2 évet,kb 10 szót mond...
2010. aug. 8. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom ugyan folyamatosan beszél, három-négy szavas mondatokat mond, de az sem baj, hogyha a tiéd még nem. Majd egyszer csak elkezd értelmesen csacsogni! Ugyanígy volt unokatesóm fia aki akkor kezdett el szövegelni, két éves kora után mikor elvittük hozzá a lányomat.Azóta be sem áll a szája.
2010. aug. 8. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 26 hónapos, de emlékszem, hogy 22 hónaposan már beszélt. 2-3 olykor 4 szavas mondatokat is mondott már. Persze selypítve és pöszén.

Nem gond, ha halandzsázik, mert majd egyszer hirtelen egy egész mondatot fog mondani ugyanilyen folyékonyan. :)

2010. aug. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!