Most hallotam a napokban, hogy valakiknek a gyermeke Noah lett Magyarorszagon, talán valami reggeli műsorban benne is voltak, nem tudom. Fogalmam nincs kik ezek, de ránéztem egy videójukra a youtube-on amiben arról beszélnek, hogyan tudták elintézni, hogy adhassák ezt a nevet. Nekem semmi bajom ezzel, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ha lenne egy név, ami külföldi, de tetszik, akkor te is intézkednél e ennyit, csomó papírmunka stb?
Én szerintem nem, olyan nevet adnék, amit itt lehet is.
En csak azt nem ertem, hogy a videoban szereplo logika alapjan barmilyen nevet adhatsz bemondas alapjan. Eddig azert ez nem igy mukodott.
2020. okt. 9. 12:51
6/12 anonim válasza:
Felmenők neven adták igen.
Mondjuk a Noa itthon így leírva lánynév
2020. okt. 9. 12:51
7/12 anonim válasza:
ugy adtak h a csaj ormenynek VALLOTTA magat (ahol ez a nev adhato) de ezt nem kell semmilyen papirral (csaladfakutatas) alatamasztani.
2020. okt. 9. 12:54
8/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Én nem intézkednék semmit,válaztanák olyat ami itthon is adható.
2020. okt. 9. 12:59
9/12 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten hülyén hangzik magyarul, lehet noé, vagy noel, ezek se tetszenek, de legalább kinéznek valahogy egy magyar vezetéknévvel.
2020. okt. 9. 13:26
10/12 A kérdező kommentje:
Én is akkor már adtam volna a Noé nevet. Szerintem ez ilyen tipikus, cska azért sem lesz magyar neve, hanem valahogy elintézzük,hogy külföldi legyen. Elég fura. Kétlem, hogy nem találtak volna olyan nevet, ami tetszik nekik a magyar utónevek közül. De hát az ő döntésük. Szerintem szép egyébként a Noah, csak érdekes így h-val Magyarországon, anélkül meg ugye női név.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!