Bébikompról vélemények?
Figyelt kérdés
Hallottam jókat és rosszakat.
Bababoltban az eladó konkrétan azt mondta ha jót akarok a babának akkor ne vegyem meg.
2020. okt. 8. 22:49
11/17 anonim válasza:
Bocs, hogy idetrollkodom. Járássegítőről mit gondoltok?
12/17 anonim válasza:
Én használtam de a sors úgy hozta, hogy dévényre kellett járnunk és ott mondták, hogy eszembe ne jusson. Szétfeszíti a lábait.
13/17 anonim válasza:
11 A járássegítő károsnak ugyan nem káros, de tök felesleges. Hidd el a gyerek úgyis megtalál bármit amit tolhat.
14/17 anonim válasza:
Én se vettem járássegítőt. Nagyon drága és szerintem felesleges is. Az ágy mellett tanult meg lépegetni aztán megfogta a kezemet inkább. Megtudtam volna venni de úgy voltam vele, hogy csak kidobott pénz. Nem használta volna sokáig.
17/17 anonim válasza:
"Bébikomp: Egyáltalán nem ajánlott (Kanadában ki is vonták a forgalomból). Amellett, hogy otthoni baleseteket okozhat, egyáltalán nem segíti a gyermek mozgásfejlődését, és késleltetheti az önálló járást. Hátráltatja a baba mozgását, akadályozza egyensúlyérzéke fejlődését, emellett a gyermek nem tanul meg megfelelően elesni és nem fogja megfelelően érzékelni saját határait. Rossz testtartást alakít ki: a kicsi megfeszíti benne a lábát, lábujjhegyre áll stb." (2011-es olasz csecsemőgondozási könyv.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!