Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikompról vélemények?

Bébikompról vélemények?

Figyelt kérdés

Hallottam jókat és rosszakat.

Bababoltban az eladó konkrétan azt mondta ha jót akarok a babának akkor ne vegyem meg.

2020. okt. 8. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Bocs, hogy idetrollkodom. Járássegítőről mit gondoltok?
2020. okt. 9. 07:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam de a sors úgy hozta, hogy dévényre kellett járnunk és ott mondták, hogy eszembe ne jusson. Szétfeszíti a lábait.
2020. okt. 9. 07:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11 A járássegítő károsnak ugyan nem káros, de tök felesleges. Hidd el a gyerek úgyis megtalál bármit amit tolhat.
2020. okt. 9. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Én se vettem járássegítőt. Nagyon drága és szerintem felesleges is. Az ágy mellett tanult meg lépegetni aztán megfogta a kezemet inkább. Megtudtam volna venni de úgy voltam vele, hogy csak kidobott pénz. Nem használta volna sokáig.
2020. okt. 9. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Bébikomp? NE!
2020. okt. 9. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem jó.
2020. okt. 9. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
"Bébikomp: Egyáltalán nem ajánlott (Kanadában ki is vonták a forgalomból). Amellett, hogy otthoni baleseteket okozhat, egyáltalán nem segíti a gyermek mozgásfejlődését, és késleltetheti az önálló járást. Hátráltatja a baba mozgását, akadályozza egyensúlyérzéke fejlődését, emellett a gyermek nem tanul meg megfelelően elesni és nem fogja megfelelően érzékelni saját határait. Rossz testtartást alakít ki: a kicsi megfeszíti benne a lábát, lábujjhegyre áll stb." (2011-es olasz csecsemőgondozási könyv.)
2021. márc. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!