Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sz@r anya vagyok?

Sz@r anya vagyok?

Figyelt kérdés
10 hónapos kislányommal egyszerűen nem bírok pelenkázás közben, ezért sajnos már egy ideje kapcsolok neki youtube-ról gyerekdalokat. Hiába énekeltem, mondókáztam neki, vagy adtam a kezébe bármit, felült folyamatosan, vagy elmászott, így viszont szépen nézi, én meg simán át tudom pelenkázni. Ma viszont sajnos benyomtam neki kaja mellé is. Jó ideje nem akar 2 percnél tovább megmaradni az etetőszékben. Mindig egy szenvedés az etetés, ma viszont kínomban kapcsoltam neki zenét oda is, és szépen meg tudtam etetni. Olyan rosszul érzem magam tőle, nagyon nem akarok neki telefont mutogatni, de bármit csinálok nem tud nyugton maradni. :( Szar anya vagyok?! Ha esetleg tudtok tippeket, hogy mivel tudnám lekötni a figyelmét, azt nagyon szépen megköszönném!
2020. okt. 8. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy sz@r anya. Keresed a megfelelő megoldasokat. Èn a heleydben pelusozàs közben hagynàm youtube-ozni, evès közben nem.
2020. okt. 9. 00:32
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan már te elhiszed h soha senki nem mutogat ilyesmit a gyerekének mikor tele a youtube gyerek csatornával? És persze mindenki csak másokat lát és fikaz telozni.

Ez a XXI század, előbb utóbb fogja látni/használni a technologiat

2020. okt. 9. 06:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te gondolkodásodtól függ,hogy mit gondolsz magadról.

Vagy igen vagy nem.

Egyébként itt mindenki az,mert sok ilyen kérdés volt már.

Mindenki ezt kérdezi.Ezt mindenkinek magának kell eldőntenie,ne mások

mondják már meg,hogy igen vagy nem.

2020. okt. 9. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!