Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok cumit? Mikor tanulja...

Adnátok cumit? Mikor tanulja meg "normálisan" szopni az ujját?

Figyelt kérdés
10 hetes kislányom mostanság kezdi felfedezni a kis kezét :) És hát, ezzel együtt az ujjacskáit is lelkesen tömködi a szájába. Amivel nem is lenne baj, barátkozzanak csak, de olyan furán, az összes ujját kb csuklóig betolja, aminek hatására szépen meghánytatja magát. Látszik az arcán, hogy nem jó neki, de csakazértis nyomja be az ujjaival előre a kis kezét, és aztán bumm, jön a buki kifelé. Az a baj, hogy ha ilyenkor mellel kínálom (ISZSZ baba, nincs cumija), akkor abból többnyire jön a tej, de ő meg csak cumizni szeretne, ezért ilyenkor elég hevesen ellenkezik. Elbizonytalanodtam, hogy nem kellene-e neki cumit adni ilyenkor? :( Kicsit félek a cumizavartól, és hogy ez negatívan befolyásolná a tejtermelést, ugyanakkor azt se szeretném, hogy hánytassa magát "brahiból". Mikorra tanulja meg normálisan szopni az ujját? Van olyan, hogy sose? Ti mit tennétek?

2020. okt. 7. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3as vagyok

Mondjuk arra kivancsi lennek, hogy lett a valaszom 19%os.

Azoktol, akik egy percig se tudtak szoptatni a babajukat, es gondoljak na ez meg 10 honaposan is szoptatja pontozzuk le, vagy azok, akiknek a gyerekeik nem fogadtak el a cumit sose, es igy a cuki baba korszak 2 ev non stop siras volt😂

2020. okt. 7. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy mit csinálsz. En adnék neki. A fiamnak is adtam. Aztan ujjszopo lett. Ebbe mi szülök, nem tudunk igazán beleszólni, mivel ugye nem tudom elvenni tőle a kezet.
2020. okt. 8. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!