Ki, hogy viseli ezeket a zenélő csillingelő fagyi árust és egyéb mozgó áruló járműveket? Bőv. Lent
Szerencsére kisfiam jó alvó, nem zavarja, pedig nincs zajhoz szokva. Falun lakunk, általában nagy a csend, és mindig jön valami zenélő fagyi, pék, bolt, tejes, stb., de sose volt gond. Amikor még elvolt a babakocsiban, akkor szerencsére mindegyik rendes volt, és sosem állt neki "tutulni" pár méterre tőlünk ha látta hogy sétálunk.
Nem igazán szoktam tőlük vásárolni, általában bemegyünk kocsival a városba valamelyik tesco-ba, spar-ba, de sokan vesznek tőlük ezt-azt, akiknek erre nincs lehetőségük, vagy hirtelen kell valami, szóval szerintem együtt kell vele valahogy élni. Bár biztos rossz lehet annak akinek rossz alvó a babája.
ma 11:46 vagyok
Én senkit nem akartam megbántani azzal, hogy mi megszoktuk a zajt.
Tudom, hogy milyen ha a nagy csöndbe hirtelen beleüt valami zavaró zaj, de akkor sem tudsz mit tenni, ha zavar, ha nem.
Sajnálom, tényleg mást nem tudsz tenni, mit imádkozni, hogy a babád ne ébredjen fel rájuk.
Én tényleg nem akartam bunkó lenni, sajnálom, ha így jött le :(
Háááát, a stílussal lehet, hogy volt némi kis probléma, de szerintem tartalmilag igazat írt pár előttem válaszoló. Sajnos nem állhat meg a világ, csak mert egy pici baba délután alszik. Más meg a munkáját végzi, ami kinek halkabb, kinek hangosabb. És nem tud mindenki tekintettel lenni rátok, sem most, sem a későbbiekben, jobb ezt megszokni.
Mi egy kórházhoz és egy tűzoltóállomáshoz lakuk közel, egy forgalmas út mentén, szerinted? Az állandó forgalom zaja monoton és álmosító, de a délutáni alvásunkat a vijjogó szirénák szokták megzavarni. Dinnyés is van, meg Family Frostos is... még sose jutott eszembe, hogy panaszt tegyek akárkinél, vagy szóljak bárkinek, vagy jelezzem valakinek... nem körülöttem forog a világ, sajnos, és mindenki nagy ívben tesz rá, hogy nekem mi nem tetszik... jobb, ha erre Te is rájössz, és akkor nem húzod fel magad olyan dolgokon, hogy hangosan dudált egy autó, vagy akármi.
Kedves utolsó! Igazából valóban nemn húznám fel magam, ha kisbabám nem lenne hasfájós és nme kellene 1,5 óráig ringatni, hogy aludjon szegényke fél órát. Nem várom el, hogy megálljon a világ és nem vagyok egyátalán egy kákán is csomót kereső személyiség, hiszen akkor már régen nekik mentem volna:)
Természetesen a mentő és tűzoltó érthető és indokkal megy szirénázva és ezzel semmi gond. De nem hiszem, hogy a tejes kocsinak minden nap a Boci boci tarkát 20000 decibelen kellene zenéltetni, mikor normális alap hangerőn is mindenki meghalja. Nekem csak ennyi godnom van ezzel. Én is tv-ek, zenét hallgatok itthon miközben a babám alszik, de ezek tényleg nagy ricsajt csapnak.
Persze ezzekkel együtt kell élni, hiszen itt még nincs lehetőség az embernek bárhol is szólni, mert a pénz az Úr!
Köszönöm a válszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!